Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Кога и како стануваме возрасни?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Legioner" data-source="post: 130741" data-attributes="member: 979"><p>делумно се слагам со твоево мислење, точно е дека годините не се мерило за нечи созревање али генерално да земеме дека мнозинството од младите на свои 24, 25 години приоритети им се забава, девојки , и бесни коли и мотори.</p><p>Едноставно сакаат да вкусат се да се забавуваат до максимум (таков сум бил и јас на тие години )</p><p>е сега кога веќе доаѓаш на возраст кој ближи 30 години,( едноставно си го изживеал сето тоа, тоа повеќе не е никаков предизвик), значи таа разлика од 5 години има голема улога во тие 5 години си поминал низ се и сешто па влечиш поука од истото.</p><p>ЗАтоа кога си постар секој еден следен чекор го анализираш и размилуваш потрезвено и побудно, и дури послем тоа го правиш следниот потез во животот.</p><p>Едноставно си посвесен а и самите години малте не те терааат на такво размислување, гледаш да си го средиш животот најпаметно и најумно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Legioner, post: 130741, member: 979"] делумно се слагам со твоево мислење, точно е дека годините не се мерило за нечи созревање али генерално да земеме дека мнозинството од младите на свои 24, 25 години приоритети им се забава, девојки , и бесни коли и мотори. Едноставно сакаат да вкусат се да се забавуваат до максимум (таков сум бил и јас на тие години ) е сега кога веќе доаѓаш на возраст кој ближи 30 години,( едноставно си го изживеал сето тоа, тоа повеќе не е никаков предизвик), значи таа разлика од 5 години има голема улога во тие 5 години си поминал низ се и сешто па влечиш поука од истото. ЗАтоа кога си постар секој еден следен чекор го анализираш и размилуваш потрезвено и побудно, и дури послем тоа го правиш следниот потез во животот. Едноставно си посвесен а и самите години малте не те терааат на такво размислување, гледаш да си го средиш животот најпаметно и најумно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Кога и како стануваме возрасни?
На врв
Bottom