Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Кафич по ваша мерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Marick14" data-source="post: 56835" data-attributes="member: 257"><p>Абе јас си правам некои планови за иднина, но не е лесно да се води кафич. Има заебанции дур го отвориш па ете ти инспекции.....Иначе за пијалоците си во право. Не треба да се мањаат цените, згрешив со тој дел од постот јас. А иначе за што мислиш да се наплаќа?</p><p>Бај д веј од секогаш сум сакал убав дизајн за кафич. во било кое кафуле да искочам, гледам и тоа како им е со дизајнот. Мене да ти кажам и тоа ме влече кај кафичите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Marick14, post: 56835, member: 257"] Абе јас си правам некои планови за иднина, но не е лесно да се води кафич. Има заебанции дур го отвориш па ете ти инспекции.....Иначе за пијалоците си во право. Не треба да се мањаат цените, згрешив со тој дел од постот јас. А иначе за што мислиш да се наплаќа? Бај д веј од секогаш сум сакал убав дизајн за кафич. во било кое кафуле да искочам, гледам и тоа како им е со дизајнот. Мене да ти кажам и тоа ме влече кај кафичите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Кафич по ваша мерка
На врв
Bottom