Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Хоби
Карти
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 65866" data-attributes="member: 896"><p>Картите ми се многу забавни. Не може секој успешно да изигра карти бидејќи колку и да се лесни некои игри треба да размислуваш и во даден момент да имаш среќа.</p><p></p><p>Порано сакав многу "Кент", но секогаш ме фаќаше трема кога играв бидејќи постојано имаше некоја тензија и бев под притисок да ги гледам картите доле, своите карти, да чекам знак, да внимавам да не ме приметат, да внимавам што прави спротивниот тим, итн.</p><p></p><p>"Брич", зависи за кој-како исто е интересна игра. Само имам некоја тенденција никогаш не се отварам освен ако не затварам веднаш, а и не поднесувам кога некој гледа да остане на помалку карти само со тоа што на некој кој веќе се отворил ќе му додаде. Не знам зошто.</p><p></p><p>"Магарац" е интересна игра да се игра на Водно или некое слично место каде што ќе може некој да вика. Иако постојано кога играм сум меѓу тие со највеќе карти; повторно -- притисок, тензија.</p><p></p><p>"Макао" ми е најлесна игра со брзи партии и најсмешна кога има многу луѓе. Смешна игра кога се игра со многу луѓе со по некој џокер и по неколку седмици.</p><p></p><p>"Црн Поп" е исто океј игра.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 65866, member: 896"] Картите ми се многу забавни. Не може секој успешно да изигра карти бидејќи колку и да се лесни некои игри треба да размислуваш и во даден момент да имаш среќа. Порано сакав многу "Кент", но секогаш ме фаќаше трема кога играв бидејќи постојано имаше некоја тензија и бев под притисок да ги гледам картите доле, своите карти, да чекам знак, да внимавам да не ме приметат, да внимавам што прави спротивниот тим, итн. "Брич", зависи за кој-како исто е интересна игра. Само имам некоја тенденција никогаш не се отварам освен ако не затварам веднаш, а и не поднесувам кога некој гледа да остане на помалку карти само со тоа што на некој кој веќе се отворил ќе му додаде. Не знам зошто. "Магарац" е интересна игра да се игра на Водно или некое слично место каде што ќе може некој да вика. Иако постојано кога играм сум меѓу тие со највеќе карти; повторно -- притисок, тензија. "Макао" ми е најлесна игра со брзи партии и најсмешна кога има многу луѓе. Смешна игра кога се игра со многу луѓе со по некој џокер и по неколку седмици. "Црн Поп" е исто океј игра. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Хоби
Карти
На врв
Bottom