Љупчо? Јулијан? Јаков? Тимотеј? Раде?
Кај ги наоѓаш имињава, ко во израел да живееме, п***а му. Па не сме евреи, фала богу
Љупчо? Јулијан? Јаков? Тимотеј? Раде?
Иначе имињава се македонски од црковно потекло (чисто информативно)Кај ги наоѓаш имињава, ко во израел да живееме, п***а му. Па не сме евреи, фала богу
Иначе имињава се македонски од црковно потекло (чисто информативно)
претпоставувам дека имаш македонско име од словенско потекло?!така?Иначе имињата се Еврејски, прифатени од страна на некои македонци, симпатизери на еврејската религија (христијанство).
Македонски со словенско потекло ти се овие кои денес изгледаат и смешно:
Рампо,Стојан, Трајан,Здравко итн..
Постаро македонски ти се: Лидија,Лихнида, Александар, Филип, итн не ми текнуваат баш сите.
А митра, кај нас е прифатено уште во време од александар македонски, митра била персиска божица, како што ме држи меморијата.
Ни на крај памет не ми паѓа да дебатирам со тебе за тоа какви се имињата ако ти се игра продолжи ако не...Иначе имињата се Еврејски, прифатени од страна на некои македонци, симпатизери на еврејската религија (христијанство).
Македонски со словенско потекло ти се овие кои денес изгледаат и смешно:
Рампо,Стојан, Трајан,Здравко итн..
Постаро македонски ти се: Лидија,Лихнида, Александар, Филип, итн не ми текнуваат баш сите.
А митра, кај нас е прифатено уште во време од александар македонски, митра била персиска божица, како што ме држи меморијата.
А пак, овие што ги вика народот ЦРКОВНИ, поради што рисјанството е еврејска религија, црквата шитка и еврејски имиња, и сите од стилот, Јавле, Савле,Павле, Јаков,Јохан, итн, ти се еврејски.
Не, немам име со словенско потекло..претпоставувам дека имаш македонско име од словенско потекло?!така?
Чупенце, се извинувам што ви ја нарушив играта, со некои поучни факти. Продолжете да си играте, само не се карајте.Ни на крај памет не ми паѓа да дебатирам со тебе за тоа какви се имињата ако ти се игра продолжи ако не...
Симе, Сободан, Трифун?Не сте ме погодиле сеуште Сто имиња кажавте и сеуште не ме погодивте