Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Како мали...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Anakin" data-source="post: 159740" data-attributes="member: 1770"><p>Како мала бев многу мирно дете, а и сега сум мирен човек . Имав многу малку играчки и не сакав повеќе ама затоа сакав многу сказни и омилена ми беше Мачорот во чизми. Мојата прва кукла се викаше Невена и ми ја донесе тетка ми од Грција. Идев на село кај дедо ми, и таму ги поминував летните и зимните распусти со уште 30 други деца. На зима се санкавме од утро до мрак, и се санкавме на вреќи полни со слама, ( за оние шо раснеле со трансформерс тоа беше у минатото коа немавме компјутери и разноразни играчки и импровизиравме и ни беше најубаво) . Шетавме по ридиштата собиравме бобинки, трнинки, шишарки, печурки , баравме глина , и праевме торти и фигури и така натаму. Најубаво ми беше патувањето со воз од Скопје до Велес, зошто сум пола Скопјанче пола Велешко моме , па така таа релација ми беше најубава .И така едвај чекав да дојде распуст, да дојдат во Скопје ,и да ме земат накај Велес оти најубаво се чувствував овде.Одев и на Матка кај мојата баба, и таму еден мал- милион приказни и дружба со братучедите. Многу го сакав и сеуште го сакам мирисот на моето Скопје во раните утрински часови а од мојот Велес најмногу го сакав едно продавниче на Жито Вардар и неговите вкусни мали сендвичи. Продавничето лоцирано кај Судот во Велес веќе не постои ама јас се сеќавам како да беше вчера. Некако потсвесно знаев дека тоа е мојата релација и еве ден денес истите патишта со малку поинакви погледи, таа сум и тука сум. .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anakin, post: 159740, member: 1770"] Како мала бев многу мирно дете, а и сега сум мирен човек . Имав многу малку играчки и не сакав повеќе ама затоа сакав многу сказни и омилена ми беше Мачорот во чизми. Мојата прва кукла се викаше Невена и ми ја донесе тетка ми од Грција. Идев на село кај дедо ми, и таму ги поминував летните и зимните распусти со уште 30 други деца. На зима се санкавме од утро до мрак, и се санкавме на вреќи полни со слама, ( за оние шо раснеле со трансформерс тоа беше у минатото коа немавме компјутери и разноразни играчки и импровизиравме и ни беше најубаво) . Шетавме по ридиштата собиравме бобинки, трнинки, шишарки, печурки , баравме глина , и праевме торти и фигури и така натаму. Најубаво ми беше патувањето со воз од Скопје до Велес, зошто сум пола Скопјанче пола Велешко моме , па така таа релација ми беше најубава .И така едвај чекав да дојде распуст, да дојдат во Скопје ,и да ме земат накај Велес оти најубаво се чувствував овде.Одев и на Матка кај мојата баба, и таму еден мал- милион приказни и дружба со братучедите. Многу го сакав и сеуште го сакам мирисот на моето Скопје во раните утрински часови а од мојот Велес најмногу го сакав едно продавниче на Жито Вардар и неговите вкусни мали сендвичи. Продавничето лоцирано кај Судот во Велес веќе не постои ама јас се сеќавам како да беше вчера. Некако потсвесно знаев дека тоа е мојата релација и еве ден денес истите патишта со малку поинакви погледи, таа сум и тука сум. ..... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Како мали...
На врв
Bottom