Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Специјална исхрана
Како да ослабам ефикасно?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Stojne" data-source="post: 370379" data-attributes="member: 5905"><p>Prosloto leto odev eden mesec kaj Turundzieva. Oslabev dve ipol kila. Loso e toa sto mora da se kupuva hrana od Healthy food, Zegin i DM. (so objasnuvanje deka se somneva vo kvalitetot na makedonskata Hrana). Hrana za edna nedela cinese 2500 denari. Dopolnitelno treba da se kupuvaat bademi, lesnici i brazilski orevi. Ne mi se svigase toa sto, koga vide na edno od merenjata deka sum se zdebelila edno kilo, loso nastapi. Mnogu malku mi davase za jadenje. Posle kratko vreme gi vrativ izgubenite kila. Sto i fali na makedonskata hrana? Zosto mora da se kupuva od specijalni marketi? Izvinete za latinicata, od mobilen sum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stojne, post: 370379, member: 5905"] Prosloto leto odev eden mesec kaj Turundzieva. Oslabev dve ipol kila. Loso e toa sto mora da se kupuva hrana od Healthy food, Zegin i DM. (so objasnuvanje deka se somneva vo kvalitetot na makedonskata Hrana). Hrana za edna nedela cinese 2500 denari. Dopolnitelno treba da se kupuvaat bademi, lesnici i brazilski orevi. Ne mi se svigase toa sto, koga vide na edno od merenjata deka sum se zdebelila edno kilo, loso nastapi. Mnogu malku mi davase za jadenje. Posle kratko vreme gi vrativ izgubenite kila. Sto i fali na makedonskata hrana? Zosto mora da se kupuva od specijalni marketi? Izvinete za latinicata, od mobilen sum. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Специјална исхрана
Како да ослабам ефикасно?
На врв
Bottom