Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Специјална исхрана
Како да ослабам ефикасно?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="belabelina" data-source="post: 312807" data-attributes="member: 5725"><p>Браво на сите кои ослабеле јас сум крупничка само во бутките не многу ама ми смета. Диети имам користено со списоци и никаков ефект и имам користено таблети божемски на природна база ветер во магла никаков ефект никој да не ве лаже.Секој треба сам да си ја одреди диетата да виде што му смета а тоа со медицински диети се закачуват многу болести вујко ми е доктор и ми кажува за таквите случаеви.Кога престанав да одбегавам да јадам леб и газирани сокови и го намалив благото имам ефект ама многу влијае и ако си на нервна база ако си нервозен и под стрес. А тоа да јадам по пет пати на ден нема шанси јас од двај јадам два пати и тоа од сабајле и кога си доаѓам дома и тоа ретко се случува зошто не јадам се.Читав дека не чинело и многу вода да пиеш имам стигнато и до 6л на ден а стандарт пиев по 4л сакале верувале сакале не бев по свежа, лицето ми беше свежо немав потреба од пудра. Затоа сами треба да си одредиме што ни смета за да нема последици .Кога ја користев диетата од нутрицинис напраив крвна слика холестеролот ми беше во таван качен ме зафркаваше вујко ми ми вика не јади сланина, а другарка ми си доби хормонско пореметувајне тоа е</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="belabelina, post: 312807, member: 5725"] Браво на сите кои ослабеле јас сум крупничка само во бутките не многу ама ми смета. Диети имам користено со списоци и никаков ефект и имам користено таблети божемски на природна база ветер во магла никаков ефект никој да не ве лаже.Секој треба сам да си ја одреди диетата да виде што му смета а тоа со медицински диети се закачуват многу болести вујко ми е доктор и ми кажува за таквите случаеви.Кога престанав да одбегавам да јадам леб и газирани сокови и го намалив благото имам ефект ама многу влијае и ако си на нервна база ако си нервозен и под стрес. А тоа да јадам по пет пати на ден нема шанси јас од двај јадам два пати и тоа од сабајле и кога си доаѓам дома и тоа ретко се случува зошто не јадам се.Читав дека не чинело и многу вода да пиеш имам стигнато и до 6л на ден а стандарт пиев по 4л сакале верувале сакале не бев по свежа, лицето ми беше свежо немав потреба од пудра. Затоа сами треба да си одредиме што ни смета за да нема последици .Кога ја користев диетата од нутрицинис напраив крвна слика холестеролот ми беше во таван качен ме зафркаваше вујко ми ми вика не јади сланина, а другарка ми си доби хормонско пореметувајне тоа е [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Специјална исхрана
Како да ослабам ефикасно?
На врв
Bottom