Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Како го доживувате форумот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 121815" data-attributes="member: 229"><p>Не само овој, општо сите форуми ми се едно виртуелно катче со различни фацки. Кои остри, кои лигави, кои само се бунат и им фали нешто, на други пак демек ништо не им фали, пука од газолижење и лицемерие.</p><p>Кој сака да се докаже, кој сака во сенка, некој само плаче за лајкчиња, друг сака сериозно да дискутира.</p><p>Место кај што ќе најдеш и корисни работи и беспотребни глупости.</p><p>Сепак е интересно и секој форум си има своја нота.</p><p>Овој ми се допаѓа оти е мирен и ненатрупан со неколку илјади членови од кои не се знае ни кој пие, ни кој плаќа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 121815, member: 229"] Не само овој, општо сите форуми ми се едно виртуелно катче со различни фацки. Кои остри, кои лигави, кои само се бунат и им фали нешто, на други пак демек ништо не им фали, пука од газолижење и лицемерие. Кој сака да се докаже, кој сака во сенка, некој само плаче за лајкчиња, друг сака сериозно да дискутира. Место кај што ќе најдеш и корисни работи и беспотребни глупости. Сепак е интересно и секој форум си има своја нота. Овој ми се допаѓа оти е мирен и ненатрупан со неколку илјади членови од кои не се знае ни кој пие, ни кој плаќа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Како го доживувате форумот?
На врв
Bottom