Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Свадба
Како би сакале да изгледа Вашата свадба?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 230053" data-attributes="member: 2740"><p>Па нема некоја девојка што не си размислувала за својата свадба..</p><p>Јас сакам свадба некаде на отворено, претходно без традициите и адетите. Си се венчаваме јас и тој во црква и матично, сами, нема потреба таму од многу гости. Доволни се членовите само на најтесното семејство. Нема потреба и од доаѓање по невестата, па таму играње, кршење, па цело маало искочило по пластични влечки и отпарани елечиња, па гледаат.. Ехеее</p><p>Потоа си идеме со такси на местото, не ми требаат лимузини, кочии и пајтони..</p><p>Местото може да биде пример на базен, на ливада, во двор или ете некаде покрај плажа. Првенствено сакам да биде журка, со добра музика по мој вкус, пошто нели е мој ден..</p><p>Никако не ги сакам песните од типот черешна се од корен корнеше, па тука да паѓаме во депресија и да плачеме..</p><p>Сигурно ќе има некои ретро хитови за денсање, и баладички за танго.</p><p>За облека... Сакам едно ултра кратко бело фустанче : ))</p><p>Ова ми е желба, па тешко мене ако ми се погоди некој традиционален зет : ))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 230053, member: 2740"] Па нема некоја девојка што не си размислувала за својата свадба.. Јас сакам свадба некаде на отворено, претходно без традициите и адетите. Си се венчаваме јас и тој во црква и матично, сами, нема потреба таму од многу гости. Доволни се членовите само на најтесното семејство. Нема потреба и од доаѓање по невестата, па таму играње, кршење, па цело маало искочило по пластични влечки и отпарани елечиња, па гледаат.. Ехеее Потоа си идеме со такси на местото, не ми требаат лимузини, кочии и пајтони.. Местото може да биде пример на базен, на ливада, во двор или ете некаде покрај плажа. Првенствено сакам да биде журка, со добра музика по мој вкус, пошто нели е мој ден.. Никако не ги сакам песните од типот черешна се од корен корнеше, па тука да паѓаме во депресија и да плачеме.. Сигурно ќе има некои ретро хитови за денсање, и баладички за танго. За облека... Сакам едно ултра кратко бело фустанче : )) Ова ми е желба, па тешко мене ако ми се погоди некој традиционален зет : )) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Свадба
Како би сакале да изгледа Вашата свадба?
На врв
Bottom