Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Тело
Каков парфем користите?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 289735" data-attributes="member: 1302"><p>Полека, со мајкл корс се нашалив значи во стил и ако заработувам повеќе не би купила пак оригинал парфем туку ќе штедам за оригинал м.корс зошто ми е желба од поодамна,значи шала. И кога би купила една ташна откако цела година штедам тоа не би ме направило богаташка,така да ни ти според твое кажување немаше потреба да реагираш за нешто каде не се пронаоѓаш. Си штедиш, си работиш си купуваш. Фер и нема никакви коментари околу тоа.</p><p>Јас пишав за себе дека јас самата не сум за оригинал парфем многу прскам си немам мерка не пишав за тебе или за некој друг. Ја не знам зошто толку лично го зеде за срце. Тотално цел муабет во други размери отиде. Мене ниеден парфем не ми траел 4 месеци, велам мене, јас. Дома башка имам две други женски особи што се гребаат па теорија нема толку да трае. Јас не пробав да ве убедам да купувате економични, кажав свое искуство за ако некој се препознае океј, ако не пак да сме живи и здрави. Темава е какви користиме а не кои се поквалитетни.Не си мириснала не знаеш. За тебе е ефтина копија која нема врска со оригиналот,а за мене добар супститут кој ми заштедува пари а не ме лишува од задоволството да мирисам на the one D&G.</p><p>Сакав да дополнам дека исто сум прскала и со оригинален парфем и со овие економичниве кои не се како тие на точење и не ветреат брзо. Исто ми траеле. И да и јас се бањам со купки,мачкам лосиони и ред други хигиенски ритуали, да не дојде до забуна.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 289735, member: 1302"] Полека, со мајкл корс се нашалив значи во стил и ако заработувам повеќе не би купила пак оригинал парфем туку ќе штедам за оригинал м.корс зошто ми е желба од поодамна,значи шала. И кога би купила една ташна откако цела година штедам тоа не би ме направило богаташка,така да ни ти според твое кажување немаше потреба да реагираш за нешто каде не се пронаоѓаш. Си штедиш, си работиш си купуваш. Фер и нема никакви коментари околу тоа. Јас пишав за себе дека јас самата не сум за оригинал парфем многу прскам си немам мерка не пишав за тебе или за некој друг. Ја не знам зошто толку лично го зеде за срце. Тотално цел муабет во други размери отиде. Мене ниеден парфем не ми траел 4 месеци, велам мене, јас. Дома башка имам две други женски особи што се гребаат па теорија нема толку да трае. Јас не пробав да ве убедам да купувате економични, кажав свое искуство за ако некој се препознае океј, ако не пак да сме живи и здрави. Темава е какви користиме а не кои се поквалитетни.Не си мириснала не знаеш. За тебе е ефтина копија која нема врска со оригиналот,а за мене добар супститут кој ми заштедува пари а не ме лишува од задоволството да мирисам на the one D&G. Сакав да дополнам дека исто сум прскала и со оригинален парфем и со овие економичниве кои не се како тие на точење и не ветреат брзо. Исто ми траеле. И да и јас се бањам со купки,мачкам лосиони и ред други хигиенски ритуали, да не дојде до забуна. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Тело
Каков парфем користите?
На врв
Bottom