Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Тело
Каков парфем користите?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 289667" data-attributes="member: 1302"><p>Лена, темата е каков парфем користите а не каков парфем ви се допаѓа. И мене пример ми се допаѓаат ташните на Мајкал Корс, ама не ги користам затоа што не можам да си ги приуштам, и ова нема врска? </p><p>Од прочитаните мислења 98% се однесуваат на оригинал парфеми чии цени добро ни се познати по парфимерииве. Јас се изненадив и кажав супер што скоро сите може да си ги приуштат истите. Јас ете неможам, и баш затоа си најдов достојна замена за она што ми се допаѓа и тоа што неможам секој месец да си го дозволам. Образложив еднаш зошто и како, прскам често, немам мерка и сл. Споделив нешто што е моја реалност со вас, и можеби има тука некои членови на кои исто им се допаѓаат некои од споменатите парфеми а неможат да си ги дозволат па ете им кажувам имаа опција да си поминат поефтино и да си мирисаат како што сакаат. </p><p>Не знам според што од мојот коменар претходно те натера да ме прашаш тоа што ме праша..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 289667, member: 1302"] Лена, темата е каков парфем користите а не каков парфем ви се допаѓа. И мене пример ми се допаѓаат ташните на Мајкал Корс, ама не ги користам затоа што не можам да си ги приуштам, и ова нема врска? Од прочитаните мислења 98% се однесуваат на оригинал парфеми чии цени добро ни се познати по парфимерииве. Јас се изненадив и кажав супер што скоро сите може да си ги приуштат истите. Јас ете неможам, и баш затоа си најдов достојна замена за она што ми се допаѓа и тоа што неможам секој месец да си го дозволам. Образложив еднаш зошто и како, прскам често, немам мерка и сл. Споделив нешто што е моја реалност со вас, и можеби има тука некои членови на кои исто им се допаѓаат некои од споменатите парфеми а неможат да си ги дозволат па ете им кажувам имаа опција да си поминат поефтино и да си мирисаат како што сакаат. Не знам според што од мојот коменар претходно те натера да ме прашаш тоа што ме праша.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Тело
Каков парфем користите?
На врв
Bottom