Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Каков мобилен телефон имате?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 23070" data-attributes="member: 272"><p>Порано бев превише фатен со ваквиве фенци шмеци геџети , се до оној момент коа сфатив дека и еден Sony Ericsson Cedar си врши работа. Ако иам потреба од интернет ќе си зеам лаптоп и ќе си седнам некаде. Но некогаш мора и пауза од глобалната мрежа, не? Имав прво некој сони Ериксон t290i за да после се префрлам на нокиа. Имав n-Gage qd, време на средна адолесценција коа тренд беше да плешеш tomb raider на мобилен и Симбиан беше луксуз. Потоа се префрлив на Нокиа 6280 - прв телефон со камера. Немаше голем рок на траење па се префрлив после на Нокиа 9300. Лап топ у мало. Ми беше добар сопатник, перото со кое ги пишував неколкуте текстови (имаше qwerty тастатура). Добри 4 години. во третата негова година зедов iPod touch (не телефон) и тука веќе се разгради работата. Видов една година со фенци шмеци ствари и реков дека следниот што ќе го земам ќе има основни функции. iPodот ретко коа го користам коа сум излезен освен за музика, додека Cedar-от ми е сосема доволен.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 23070, member: 272"] Порано бев превише фатен со ваквиве фенци шмеци геџети , се до оној момент коа сфатив дека и еден Sony Ericsson Cedar си врши работа. Ако иам потреба од интернет ќе си зеам лаптоп и ќе си седнам некаде. Но некогаш мора и пауза од глобалната мрежа, не? Имав прво некој сони Ериксон t290i за да после се префрлам на нокиа. Имав n-Gage qd, време на средна адолесценција коа тренд беше да плешеш tomb raider на мобилен и Симбиан беше луксуз. Потоа се префрлив на Нокиа 6280 - прв телефон со камера. Немаше голем рок на траење па се префрлив после на Нокиа 9300. Лап топ у мало. Ми беше добар сопатник, перото со кое ги пишував неколкуте текстови (имаше qwerty тастатура). Добри 4 години. во третата негова година зедов iPod touch (не телефон) и тука веќе се разгради работата. Видов една година со фенци шмеци ствари и реков дека следниот што ќе го земам ќе има основни функции. iPodот ретко коа го користам коа сум излезен освен за музика, додека Cedar-от ми е сосема доволен. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Каков мобилен телефон имате?
На врв
Bottom