Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Каков мобилен телефон имате?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ComputerService" data-source="post: 227457" data-attributes="member: 2472"><p>[ATTACH=full]15991[/ATTACH]Не е нешто нај нај, имав и 4С, сега сватив дека на ајфоните Само името му го плаќаш ништо друго, стопати подобри се смарт фоните.</p><p>Исто така го користам и овај,[ATTACH=full]15992[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]15993[/ATTACH]</p><p>Али од моторолава сум пре пре пре пре задоволен, колку пати ми има паѓано, абе гајле нема ! </p><p>Иначе Iphone- T-mobile</p><p> Htc-One</p><p> Motorola-Vip </p><p>Недај боже уште еден мобилен оператор да донесат во Македонија, ке треба 4 телефони да носам во џеб.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ComputerService, post: 227457, member: 2472"] [ATTACH=full]15991[/ATTACH]Не е нешто нај нај, имав и 4С, сега сватив дека на ајфоните Само името му го плаќаш ништо друго, стопати подобри се смарт фоните. Исто така го користам и овај,[ATTACH=full]15992[/ATTACH] [ATTACH=full]15993[/ATTACH] Али од моторолава сум пре пре пре пре задоволен, колку пати ми има паѓано, абе гајле нема ! Иначе Iphone- T-mobile Htc-One Motorola-Vip Недај боже уште еден мобилен оператор да донесат во Македонија, ке треба 4 телефони да носам во џеб. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Каков мобилен телефон имате?
На врв
Bottom