Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Каде припаѓаат животните? Во зоолошка или во дивината?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="vitocorleone" data-source="post: 163105" data-attributes="member: 1403"><p>абе не те знам ама некако како да чувствувам дека имаш одено на ЗОО и си била пресреќна кога си била таму, па што ти твоите деца нема да ги однесеш во ЗОО??? Ајде ви се молам утре да ви речат ајде гратис во ЗОО прва ќе застанеш, а сега дрн дрн на форумов, сите сте најхумани и сите сте против тортура на животните, епа каде ке види твоето дете лав госпожа????? ќе го однесеш во африка????? Колку за твоја информација поголем дел од животните многу подобра грижа добиваат во ЗОО отколку да го оставиш да се бори за опстанок во природата, па во ЗОО не го тераат како во циркус, ако не си била да ти објаснам дека тие таму јадат три оброка дневно и седат и личат за посетителите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vitocorleone, post: 163105, member: 1403"] абе не те знам ама некако како да чувствувам дека имаш одено на ЗОО и си била пресреќна кога си била таму, па што ти твоите деца нема да ги однесеш во ЗОО??? Ајде ви се молам утре да ви речат ајде гратис во ЗОО прва ќе застанеш, а сега дрн дрн на форумов, сите сте најхумани и сите сте против тортура на животните, епа каде ке види твоето дете лав госпожа????? ќе го однесеш во африка????? Колку за твоја информација поголем дел од животните многу подобра грижа добиваат во ЗОО отколку да го оставиш да се бори за опстанок во природата, па во ЗОО не го тераат како во циркус, ако не си била да ти објаснам дека тие таму јадат три оброка дневно и седат и личат за посетителите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Каде припаѓаат животните? Во зоолошка или во дивината?
На врв
Bottom