Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 62346" data-attributes="member: 153"><p>Не сме се виделе сто години, не си пратила порака, не си кренала телефон да прашаш дали сум жива или умрев, а сега се среќаваме на улица и ајде гушкање, лигавење. </p><p>Не, срце, нема потреба! </p><p>Очигледно е за сите дека не сме во најдобри односи, зошто да глумиме?</p><p>пред кого? Пред татко ми и дечко ти кои знаат најдобро што ни е?</p><p>Глупаво е! </p><p>Нема потреба, ме познаваш доволно добро за да знаеш дека од такво лигавење ми е преку глава...</p><p>Дека такво лигавење имав 15 години во животов, со личност која доведе до ова што ние две не сме во конткат како порано и сега и ти тргнуваш по нејзините стапки...</p><p>Мене ме учеше дека не треба да сум како неа, а сега ти си таа која се претвора во неа...</p><p>Ајде бе, дај да не глумиме. Една крв ни тече низ вените, зарем можеме да сме поинакви?!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 62346, member: 153"] Не сме се виделе сто години, не си пратила порака, не си кренала телефон да прашаш дали сум жива или умрев, а сега се среќаваме на улица и ајде гушкање, лигавење. Не, срце, нема потреба! Очигледно е за сите дека не сме во најдобри односи, зошто да глумиме? пред кого? Пред татко ми и дечко ти кои знаат најдобро што ни е? Глупаво е! Нема потреба, ме познаваш доволно добро за да знаеш дека од такво лигавење ми е преку глава... Дека такво лигавење имав 15 години во животов, со личност која доведе до ова што ние две не сме во конткат како порано и сега и ти тргнуваш по нејзините стапки... Мене ме учеше дека не треба да сум како неа, а сега ти си таа која се претвора во неа... Ајде бе, дај да не глумиме. Една крв ни тече низ вените, зарем можеме да сме поинакви?! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom