Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="bonboonka" data-source="post: 313672" data-attributes="member: 5960"><p>Ми се смачи во животов да броjам денарчиньа срамота на колку интервjуа за работа сум била и никоj потоа не се jавува по што заклучуваат дека нетреба да работам во нивната фирма ниту ми бараат диплома ниту знаенье единствени прашана што ми ги поставуваат се дали си мажена дали имаш деца колку деца имаш срамота ова ли е живот во оваа п**рана држава нонстоп без скршен денар или броиш ситнеш и се чудиш што попрво да купиш уствари свакаш дека имаш само за леб и супа а детето гладно па ти вика мама ти само супа ми даваш гладен сум не ме нахранува тоа. И не е дека сме две три или пет семеjства во државава што живееме вака туку повеке од пола народ тука вака гладува само што некоjа чудна гордост се вкоренила во нас па непризнаваме п дури и кога некоj ке примети како пиеш многу вода ти мртов гладен а тоj што jадеше бе толку соленко а ти паа мусака жена ми малку посолена jа направила а ти ни лук j'ал ни лук мирисал.</p><p>Срамота срамота срамотаааааа</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bonboonka, post: 313672, member: 5960"] Ми се смачи во животов да броjам денарчиньа срамота на колку интервjуа за работа сум била и никоj потоа не се jавува по што заклучуваат дека нетреба да работам во нивната фирма ниту ми бараат диплома ниту знаенье единствени прашана што ми ги поставуваат се дали си мажена дали имаш деца колку деца имаш срамота ова ли е живот во оваа п**рана држава нонстоп без скршен денар или броиш ситнеш и се чудиш што попрво да купиш уствари свакаш дека имаш само за леб и супа а детето гладно па ти вика мама ти само супа ми даваш гладен сум не ме нахранува тоа. И не е дека сме две три или пет семеjства во државава што живееме вака туку повеке од пола народ тука вака гладува само што некоjа чудна гордост се вкоренила во нас па непризнаваме п дури и кога некоj ке примети како пиеш многу вода ти мртов гладен а тоj што jадеше бе толку соленко а ти паа мусака жена ми малку посолена jа направила а ти ни лук j'ал ни лук мирисал. Срамота срамота срамотаааааа [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom