Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 283287" data-attributes="member: 1553"><p>Ај да не грешам душа... да не навредувам... Ама за се треба да си има граници. Нема да биде убаво кога ќе те сретнам во градот. Наместо да се завртам на другата страна и да избегнам конфликт, ќе мора да ти се спротивставам, па да слушнам после какви информации ќе шириш за мене во градот. Не заборавај и дека имам неколку скриени карти во ракавот. Мораш прво да знаеш со што си играш. Тивка сум, ама штом ме чепкаш во повеќе наврати, мислам дека е време за напад. </p><p>Тоа што реков не, е причина за сето ова? Сигурна сум во тоа. И уште посигурна сум дека сум го направила вистинскиот избор. Ти си само една голема грешка и ништо повеќе. Не ти придавав никакво значење уште од лани, ама ти изгледа не си ја немаш надминато целата оваа работа. Сега жалам затоа што сум те сретнала. Жалам што морав да го преживеам тој период од мојот живот, ама вечерва на сето ова ќе ставам крај, дури и ако треба да ја покажам својата насилна страна (вербална и невербална).</p><p>Посилна сум од што изгледам.</p><p>Преживеав и посериозни работи од ова.</p><p>Ќе го преживеам и ова.</p><p>КОЊУ ЕДЕН! БЕСРАМНИК!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 283287, member: 1553"] Ај да не грешам душа... да не навредувам... Ама за се треба да си има граници. Нема да биде убаво кога ќе те сретнам во градот. Наместо да се завртам на другата страна и да избегнам конфликт, ќе мора да ти се спротивставам, па да слушнам после какви информации ќе шириш за мене во градот. Не заборавај и дека имам неколку скриени карти во ракавот. Мораш прво да знаеш со што си играш. Тивка сум, ама штом ме чепкаш во повеќе наврати, мислам дека е време за напад. Тоа што реков не, е причина за сето ова? Сигурна сум во тоа. И уште посигурна сум дека сум го направила вистинскиот избор. Ти си само една голема грешка и ништо повеќе. Не ти придавав никакво значење уште од лани, ама ти изгледа не си ја немаш надминато целата оваа работа. Сега жалам затоа што сум те сретнала. Жалам што морав да го преживеам тој период од мојот живот, ама вечерва на сето ова ќе ставам крај, дури и ако треба да ја покажам својата насилна страна (вербална и невербална). Посилна сум од што изгледам. Преживеав и посериозни работи од ова. Ќе го преживеам и ова. КОЊУ ЕДЕН! БЕСРАМНИК! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom