Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 237427" data-attributes="member: 1553"><p>Епа ми претече млекото од лончето! Да ви ибам мамата болничка на сите до еден. Сто пати отидов, сто пат ме вративте. НЕ МЕ ЗАНИМА КОЈ БИЛ ВО БОЛНИЦАТА И КАКО БИЛ! Јас сум дојдена во времето за посета и сакам да го/ја видам тој/таа за кој шо сум дошла.. Да ви ибам свињите. И не, не сакав да се карам, затоа си отидов со подвиткана опашка. Ама врв на се беше тоа што ве слушнав како ми се смеете зад грб. Мамицата ваша!</p><p>И ако сум рекла дека ќе останам додека ... не излезе од болница, така треба и да биде, а не секој и сешто да ми кажува накај каде да одам и што да правам. Терајте си работата бре еј! Не ме замарајте. Исто како да ме нема - како дух. Не ми треба ни јадење ни пиење, само место за спиење. Те тоа. Ако треба на тротоар ќе спијам, ама не си одам. Е така да знаете.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 237427, member: 1553"] Епа ми претече млекото од лончето! Да ви ибам мамата болничка на сите до еден. Сто пати отидов, сто пат ме вративте. НЕ МЕ ЗАНИМА КОЈ БИЛ ВО БОЛНИЦАТА И КАКО БИЛ! Јас сум дојдена во времето за посета и сакам да го/ја видам тој/таа за кој шо сум дошла.. Да ви ибам свињите. И не, не сакав да се карам, затоа си отидов со подвиткана опашка. Ама врв на се беше тоа што ве слушнав како ми се смеете зад грб. Мамицата ваша! И ако сум рекла дека ќе останам додека ... не излезе од болница, така треба и да биде, а не секој и сешто да ми кажува накај каде да одам и што да правам. Терајте си работата бре еј! Не ме замарајте. Исто како да ме нема - како дух. Не ми треба ни јадење ни пиење, само место за спиење. Те тоа. Ако треба на тротоар ќе спијам, ама не си одам. Е така да знаете. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom