Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 175122" data-attributes="member: 1553"><p>Значи до каде е стигнато општеството! Бог да чува и да брани од тие искорумпирани, партиски, роднински поврзани луѓе и какви уште не! Абе добро бе! Се имаат и туѓиот леб сакаат да го земат? Некој на кому навистина му е потребен? На некој што секој месец, во текот на целиот живот не спојува крај со крај, а згора на тоа уште повеќе се задолжува и зема пари на заем за да преживее? Братучед, тетин, чичко, вујна, нивните семејства... гледаш сите вработени бе. Лапаат пари на големо. И одозгора се дуваат ко пауни пред парење или не знам што. Бог да чува и да брани... Проблемот е што не брани. Знам дека секаде има вакви случаеви, знам дека секаде се случува, ама денеска посебно ме изнервираа! Уффф, колку сакам да ги испонатепам и да им се изнавикам, ама не можам! Е така бе МАКЕДОНЧЕ бе.... Ќути трај, арно или лошо не е битно... СЕКОГАШ ЗАВИСИШ ОД НЕКОЈ ДРУГ!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 175122, member: 1553"] Значи до каде е стигнато општеството! Бог да чува и да брани од тие искорумпирани, партиски, роднински поврзани луѓе и какви уште не! Абе добро бе! Се имаат и туѓиот леб сакаат да го земат? Некој на кому навистина му е потребен? На некој што секој месец, во текот на целиот живот не спојува крај со крај, а згора на тоа уште повеќе се задолжува и зема пари на заем за да преживее? Братучед, тетин, чичко, вујна, нивните семејства... гледаш сите вработени бе. Лапаат пари на големо. И одозгора се дуваат ко пауни пред парење или не знам што. Бог да чува и да брани... Проблемот е што не брани. Знам дека секаде има вакви случаеви, знам дека секаде се случува, ама денеска посебно ме изнервираа! Уффф, колку сакам да ги испонатепам и да им се изнавикам, ама не можам! Е така бе МАКЕДОНЧЕ бе.... Ќути трај, арно или лошо не е битно... СЕКОГАШ ЗАВИСИШ ОД НЕКОЈ ДРУГ! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom