Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="I am me" data-source="post: 160585" data-attributes="member: 1566"><p>Е јас знам од кај да почнам ама ми се иде све по списак да******.....не да се нема нит чувство , обично човечко, нит некаква бре емпатија за другите луѓе. Што стана побогу со светов??? Ма нека идат сите ама СИТЕ У (тиииииииииииииииииит) преку онакво више.......станав ко Диоген со фенерот. Ми фали уште да се населам у некое буре само ќе ми ги нема оние грчките неандерталци. И шо сеа? Нема ова да ми ги реши проблемите ама ај пукам и плукам по се шо ме нервира и ме вади од такт.Ако има некој да ми позајми една зоља па кога ќе почнам....ќе треба да увезам еден камион од Кина . Овој пак идиотов, а бе да бидеш со некого толку време и да се претвори у нечовечко суштество па значи не заслужува ништо од она се што истрпев, прогледав и чекав, а бе чекав ко идиот да се случи аман трошка позитива у тоа мозокот.Ма не заслужува НИШТО. Младоста ми отиде у немајкаде а јас дреми, слушај, биди УМНА.............е не сум бе веќе и не кријам што се ми направи......што убаво порано, многу порано, не фермаш никого и си тераш бре свој живот сеа виткај кичма, имало ова, имало она, кој го молиш наведни се пред него .....е ми здодеа и НЕМА ПОВЕЌЕЕЕЕ. И другото, не ви давам бе, на никој што ми бара не му давам скржава сум и готово. Како бре може да ти бараат толку мажи ко да немало жени по светов и градов. Што ви стана на сите ,алоооооооооооооо.........Никој не си ја врши работата за која јас ти плаќам бре да имаш да јадеш и да платиш сметки, ко ја да живеам од воздух, не бе јас сум на резерва ко камила......е па , пак ќе се вратам како што си бев. Ќе ве плукам и тоа ем културно ем жестоко па дупка да немате да се скриете, глувци да беа па ќе се разбегааа. Оваа била лоша, ауууууууу ама збори, ама се кара и се расправа, бре, бре.....е не ќе ви ги ланчам на сите и пак не чинам, а кога ви требам ќе ме најдете и у сред ноќ. Море маме ви Е**********на сите, а знаете да ми се правите паметни кога јас зборам за мои проблеми. МА СИТЕ ВЕ МНОЖАМ СО НУЛА И КРАЈ. Ќе го глеате некогаш филмот„Купала се вода у бунару“ , не бе оној другиот „Кокошка со пломбиран заб“ . АЈ мрш сите и да не му текнало на некој да ми се јави и да ми кука др, дрн, дрн да ме замара. Ко да си немате свој живот. Х 00000 сте сите а јас ќе праам што ми текне дека е добро ЗА МЕНЕ а не за ВАС ( не заслужувате ни големи букви) МРШ.СТОКИ СТЕ. НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАТЕ и ШО ВЕ Е**********.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="I am me, post: 160585, member: 1566"] Е јас знам од кај да почнам ама ми се иде све по списак да******.....не да се нема нит чувство , обично човечко, нит некаква бре емпатија за другите луѓе. Што стана побогу со светов??? Ма нека идат сите ама СИТЕ У (тиииииииииииииииииит) преку онакво више.......станав ко Диоген со фенерот. Ми фали уште да се населам у некое буре само ќе ми ги нема оние грчките неандерталци. И шо сеа? Нема ова да ми ги реши проблемите ама ај пукам и плукам по се шо ме нервира и ме вади од такт.Ако има некој да ми позајми една зоља па кога ќе почнам....ќе треба да увезам еден камион од Кина . Овој пак идиотов, а бе да бидеш со некого толку време и да се претвори у нечовечко суштество па значи не заслужува ништо од она се што истрпев, прогледав и чекав, а бе чекав ко идиот да се случи аман трошка позитива у тоа мозокот.Ма не заслужува НИШТО. Младоста ми отиде у немајкаде а јас дреми, слушај, биди УМНА.............е не сум бе веќе и не кријам што се ми направи......што убаво порано, многу порано, не фермаш никого и си тераш бре свој живот сеа виткај кичма, имало ова, имало она, кој го молиш наведни се пред него .....е ми здодеа и НЕМА ПОВЕЌЕЕЕЕ. И другото, не ви давам бе, на никој што ми бара не му давам скржава сум и готово. Како бре може да ти бараат толку мажи ко да немало жени по светов и градов. Што ви стана на сите ,алоооооооооооооо.........Никој не си ја врши работата за која јас ти плаќам бре да имаш да јадеш и да платиш сметки, ко ја да живеам од воздух, не бе јас сум на резерва ко камила......е па , пак ќе се вратам како што си бев. Ќе ве плукам и тоа ем културно ем жестоко па дупка да немате да се скриете, глувци да беа па ќе се разбегааа. Оваа била лоша, ауууууууу ама збори, ама се кара и се расправа, бре, бре.....е не ќе ви ги ланчам на сите и пак не чинам, а кога ви требам ќе ме најдете и у сред ноќ. Море маме ви Е**********на сите, а знаете да ми се правите паметни кога јас зборам за мои проблеми. МА СИТЕ ВЕ МНОЖАМ СО НУЛА И КРАЈ. Ќе го глеате некогаш филмот„Купала се вода у бунару“ , не бе оној другиот „Кокошка со пломбиран заб“ . АЈ мрш сите и да не му текнало на некој да ми се јави и да ми кука др, дрн, дрн да ме замара. Ко да си немате свој живот. Х 00000 сте сите а јас ќе праам што ми текне дека е добро ЗА МЕНЕ а не за ВАС ( не заслужувате ни големи букви) МРШ.СТОКИ СТЕ. НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАТЕ и ШО ВЕ Е**********. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom