Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ана-Каренина" data-source="post: 137140" data-attributes="member: 488"><p>Дојдов само набрзина да го испразнам цел гнев што го чувствувам.</p><p>Што ми требаше да излезам денеска, што???</p><p>Аххх проклети да сте, душата ми ја изгоревте и не ви е доста.</p><p>Глупак еден, опран еден, ќе видиш за некоја година, ќе видиш, до душа гледаш ти од ко си роден ама ич не ми е жал за тоа дури слободно можам да кажам си виде жената какво семејтво сте и ве напушти. Лоши сте бре, многу лоши. И знам дека секоја наредна што ќе е со тебе нема да може да те истрпи повеќе од 3 месеци, верувај, со тој тежок карактер што го имаш јас ни сама не знам како те трпев, среќа се отараси од тебе. Ум за друг пат, ама наредно нема да дозволам некој толку да навлезе во мојот живот, да биде смисла за мојот живот, зошто тоа да си го дозволам, нема да дозволам некој толку да ме повреди затоа што за да се опоравам од ова ќе ми треба време , нема да дозволам и понатака да ми влегуваш во мисливе да те споредувам со други, зошто секој друг е 100 пати подобар од тебе.</p><p>И гитла да не ти видам сурат појќи и на таа опраната твоја.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ана-Каренина, post: 137140, member: 488"] Дојдов само набрзина да го испразнам цел гнев што го чувствувам. Што ми требаше да излезам денеска, што??? Аххх проклети да сте, душата ми ја изгоревте и не ви е доста. Глупак еден, опран еден, ќе видиш за некоја година, ќе видиш, до душа гледаш ти од ко си роден ама ич не ми е жал за тоа дури слободно можам да кажам си виде жената какво семејтво сте и ве напушти. Лоши сте бре, многу лоши. И знам дека секоја наредна што ќе е со тебе нема да може да те истрпи повеќе од 3 месеци, верувај, со тој тежок карактер што го имаш јас ни сама не знам како те трпев, среќа се отараси од тебе. Ум за друг пат, ама наредно нема да дозволам некој толку да навлезе во мојот живот, да биде смисла за мојот живот, зошто тоа да си го дозволам, нема да дозволам некој толку да ме повреди затоа што за да се опоравам од ова ќе ми треба време , нема да дозволам и понатака да ми влегуваш во мисливе да те споредувам со други, зошто секој друг е 100 пати подобар од тебе. И гитла да не ти видам сурат појќи и на таа опраната твоја. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom