Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Искушение за прељуба
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 127821" data-attributes="member: 779"><p>Олери срце мое.... јас сум се заљубил не еднаш туку 6 пати, во буквална смисла 6 долги врски каде сум се чуствувал заљубен, само сакав да кажам можеби сеуште не сум спремен да преминам од врска во брак. Да би се женал јас тие 6 пати исто така и би се разведил 6 пати што е голем срам, некултурно и непрактично или би живеел со некоја без ќеф (животот би ми бил пеколно тежок). А единствено нешто што ме отргнало од тие девојки се ороспогиците, затоа и ги благословив. Среќен сум секако, и уживам во животов, среќата не е само во љубовта, мене премногу работи ме прават среќен али за тоа ќе зборувам кога ќе најдам соодветна тема. А единствено нешто што направив во постот е споредбата на сегашницава со минатото несвршено време.</p><p>Иначе верувам во љубовта ,и се имам изјаснато неколку пати на форумов во врска со тоа прашање.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 127821, member: 779"] Олери срце мое.... јас сум се заљубил не еднаш туку 6 пати, во буквална смисла 6 долги врски каде сум се чуствувал заљубен, само сакав да кажам можеби сеуште не сум спремен да преминам од врска во брак. Да би се женал јас тие 6 пати исто така и би се разведил 6 пати што е голем срам, некултурно и непрактично или би живеел со некоја без ќеф (животот би ми бил пеколно тежок). А единствено нешто што ме отргнало од тие девојки се ороспогиците, затоа и ги благословив. Среќен сум секако, и уживам во животов, среќата не е само во љубовта, мене премногу работи ме прават среќен али за тоа ќе зборувам кога ќе најдам соодветна тема. А единствено нешто што направив во постот е споредбата на сегашницава со минатото несвршено време. Иначе верувам во љубовта ,и се имам изјаснато неколку пати на форумов во врска со тоа прашање. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Искушение за прељуба
На врв
Bottom