Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Интимна (исповедна) проза
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="shadow" data-source="post: 303819" data-attributes="member: 3755"><p>Еј мое сивило не ти требаше долго за да ме посетиш пак, нели? Најверна пријателка сум ти .</p><p>Влези, седни , напиј се од моите солзи. За мезе овојпат имаш јадови, душевна болка и уништени соништа. Не знам што ќе ти биде послатко но ако не ти е доволно, ако сеуште си ненаситно, еве ти ја и мојата празнина. Земи се што сакаш.</p><p>Всушност, ти секогаш земаш она што сакаш.</p><p>Знаев дека ќе дојдеш, те отчекував.</p><p>Минатиот пат ми ја зема вербата. Се сеќаваш како? - Знаев дека не ти беше доволно затоа и те отчекував.</p><p>Сега по што дојде ? По што?</p><p>Знаеш што ? Земи се од мене, ти се предавам, немам повеќе сила да се борам.</p><p>Еве ти ја нудам душата, таа некако сеуште е чиста, недопрена од злото.</p><p>Земи ми ги и чувствата и онака никому не му значат. Баш напротив.</p><p>Не ги сакам, земи ги, однеси ги и никогаш не ми ги враќај.</p><p>И убавите и лошите.</p><p>Ме уништуваат.</p><p>Полека.</p><p>Подмолно.</p><p>Болно.</p><p>Жива ме ратргаат, ме жигосуваат.</p><p>Остави ми ги само спомените. Да знам за што се борев.</p><p>Што сакав.</p><p>Што сонував.</p><p>За кого..</p><p>- Не успеав.</p><p>Те молам сивило...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="shadow, post: 303819, member: 3755"] Еј мое сивило не ти требаше долго за да ме посетиш пак, нели? Најверна пријателка сум ти . Влези, седни , напиј се од моите солзи. За мезе овојпат имаш јадови, душевна болка и уништени соништа. Не знам што ќе ти биде послатко но ако не ти е доволно, ако сеуште си ненаситно, еве ти ја и мојата празнина. Земи се што сакаш. Всушност, ти секогаш земаш она што сакаш. Знаев дека ќе дојдеш, те отчекував. Минатиот пат ми ја зема вербата. Се сеќаваш како? - Знаев дека не ти беше доволно затоа и те отчекував. Сега по што дојде ? По што? Знаеш што ? Земи се од мене, ти се предавам, немам повеќе сила да се борам. Еве ти ја нудам душата, таа некако сеуште е чиста, недопрена од злото. Земи ми ги и чувствата и онака никому не му значат. Баш напротив. Не ги сакам, земи ги, однеси ги и никогаш не ми ги враќај. И убавите и лошите. Ме уништуваат. Полека. Подмолно. Болно. Жива ме ратргаат, ме жигосуваат. Остави ми ги само спомените. Да знам за што се борев. Што сакав. Што сонував. За кого.. - Не успеав. Те молам сивило... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Интимна (исповедна) проза
На врв
Bottom