Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Интимна (исповедна) проза
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Дримм" data-source="post: 299593" data-attributes="member: 4950"><p>"Остави ја, не вреди!" - ми велеа. Ме прашуваа што видов толку во неа. "Го видов она што вие не го гледате, што вие никогаш нема да го видите - се видов себе си!" Таа беше supergirl. Буквално. Имаше само 18 години. Работеше во кафуле. Сама заработуваше. А јас бев обичен голтар. Детиште. Несериозно детиште. Затрескано во неа. Ја сакав. Премногу. Таа си играше со мене. Се зафркаваше. Се заебаваше со моите чувства. А пак јас, глупак. И верував. Можеби ќе звучи смешно и глупаво, ама никогаш немаше ништо меѓу нас. Буквално ништо. Ниту еден најмал бакнеж. А ја сакав. Таа знаеше. Го искористуваше тоа. Си поигруваше со мене. Секогаш си фаќаше за дечковци некои сељаци кои само ја искористуваа. Мене не ме ни погледнуваше. Како беше она..."Ја изгуби месечината броејќи ги ѕвездите." Можеби сум помал од нејзе, можеби немаше да имаме којзнае што...Ама љубовта..таа беше искрена, супердевојко</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]M0N9TjAQT4k[/MEDIA].</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Дримм, post: 299593, member: 4950"] "Остави ја, не вреди!" - ми велеа. Ме прашуваа што видов толку во неа. "Го видов она што вие не го гледате, што вие никогаш нема да го видите - се видов себе си!" Таа беше supergirl. Буквално. Имаше само 18 години. Работеше во кафуле. Сама заработуваше. А јас бев обичен голтар. Детиште. Несериозно детиште. Затрескано во неа. Ја сакав. Премногу. Таа си играше со мене. Се зафркаваше. Се заебаваше со моите чувства. А пак јас, глупак. И верував. Можеби ќе звучи смешно и глупаво, ама никогаш немаше ништо меѓу нас. Буквално ништо. Ниту еден најмал бакнеж. А ја сакав. Таа знаеше. Го искористуваше тоа. Си поигруваше со мене. Секогаш си фаќаше за дечковци некои сељаци кои само ја искористуваа. Мене не ме ни погледнуваше. Како беше она..."Ја изгуби месечината броејќи ги ѕвездите." Можеби сум помал од нејзе, можеби немаше да имаме којзнае што...Ама љубовта..таа беше искрена, супердевојко [MEDIA=youtube]M0N9TjAQT4k[/MEDIA]. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Интимна (исповедна) проза
На врв
Bottom