Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Интимна (исповедна) проза
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 293031" data-attributes="member: 1970"><p>Момент</p><p></p><p></p><p>Сонувај мило..</p><p>Ќе дојде самовилата на соништата,</p><p>ене ја сокриена на прозорецот,</p><p>чека да ги затвориш очињата за да ти шепоти убави приказни</p><p>расфрлајќи го над тебе </p><p>ѕвездениот прав на соништата.</p><p>Затвори ги очињата,</p><p>и за неколку минути ќе бидеш</p><p>во земјата на чудата.</p><p>Јас секогаш сонувам убави соништа мами...ноо..што ако дојде волкот?</p><p>И сака да ме украде?</p><p>Мама ќе те чува.Како стражар ќе бдее над тебе,длабоко во ноќта чувајќи те од волкот.</p><p>А ако те гризне мами?</p><p>Посилна е мама од волкот мило,ќе го скроти и ќе ти биде пријател.</p><p>И сега </p><p>добра ноќ,те сакам.</p><p></p><p>И јас тебе мама..</p><p></p><p>Ја имам најсилната мајка на светот Луиџи,знаеш?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 293031, member: 1970"] Момент Сонувај мило.. Ќе дојде самовилата на соништата, ене ја сокриена на прозорецот, чека да ги затвориш очињата за да ти шепоти убави приказни расфрлајќи го над тебе ѕвездениот прав на соништата. Затвори ги очињата, и за неколку минути ќе бидеш во земјата на чудата. Јас секогаш сонувам убави соништа мами...ноо..што ако дојде волкот? И сака да ме украде? Мама ќе те чува.Како стражар ќе бдее над тебе,длабоко во ноќта чувајќи те од волкот. А ако те гризне мами? Посилна е мама од волкот мило,ќе го скроти и ќе ти биде пријател. И сега добра ноќ,те сакам. И јас тебе мама.. Ја имам најсилната мајка на светот Луиџи,знаеш? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Интимна (исповедна) проза
На врв
Bottom