Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернет помош
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ghtalpo" data-source="post: 80982" data-attributes="member: 526"><p>Фала ти,јас имав долги години Eset и редовно го апдејтував ама не знам како успеа да закачам севте тројанец,го сменив со аваст и авастот го наоѓаше ама не го бришеше,па симнав SuperAnti spyware i so deep scan go najdov pod imeto нешто тројанец-fake и имаше нели каде се наоѓа и на крај беше scvhost.exe ако не се лажам и стиснав да го избришам,пак му удрив уште еден скен и го немаше ама дека ми ја покажува пораката на почеток затоа се загрижив.</p><p>Иначе да напоменам дека се посомневав дека иам тројанец зашто писито ми правеше рестарт тие два дена од немајкаде.</p><p>Вака HJT го симнав напраив log као што ми кажа па ако е потребно ќе ти го пратам во инбокс,фала ти уште еднаш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ghtalpo, post: 80982, member: 526"] Фала ти,јас имав долги години Eset и редовно го апдејтував ама не знам како успеа да закачам севте тројанец,го сменив со аваст и авастот го наоѓаше ама не го бришеше,па симнав SuperAnti spyware i so deep scan go najdov pod imeto нешто тројанец-fake и имаше нели каде се наоѓа и на крај беше scvhost.exe ако не се лажам и стиснав да го избришам,пак му удрив уште еден скен и го немаше ама дека ми ја покажува пораката на почеток затоа се загрижив. Иначе да напоменам дека се посомневав дека иам тројанец зашто писито ми правеше рестарт тие два дена од немајкаде. Вака HJT го симнав напраив log као што ми кажа па ако е потребно ќе ти го пратам во инбокс,фала ти уште еднаш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернет помош
На врв
Bottom