Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернет заработка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Zoro1515" data-source="post: 341309" data-attributes="member: 6612"><p>Се работи за Американска маркетинг компанија која работи 17 години.</p><p>Тука не добиваш приход само од работењето, бидејќи доколку имаш производи за продажба има online продавница на која покрај тоа што ке продададеш свој произдов, со самото тоа што си активен на пазарот собираш поени кои ја детерминираат заработката. Истотака доколку одреден производ е купен преку твој линк( значи ти го рекламираш) повторно добиваш процент ( но тука во Долари).</p><p>Значи не станува збор само за кликања и такви работи. Повремено се одржуваат и интернет предавање од оние што се најдобри на балканот,</p><p>Целиот потребен материјал е достапен на наш јазик и самата страна има опција да се преведе на наш јазик.</p><p>Рекламирањето е составен дел од работењето нема врска рејтингот, затоа што секој е поуспешен ако состави свој тим со кој ке се рекламира заедно и ќе напредуваат заедно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zoro1515, post: 341309, member: 6612"] Се работи за Американска маркетинг компанија која работи 17 години. Тука не добиваш приход само од работењето, бидејќи доколку имаш производи за продажба има online продавница на која покрај тоа што ке продададеш свој произдов, со самото тоа што си активен на пазарот собираш поени кои ја детерминираат заработката. Истотака доколку одреден производ е купен преку твој линк( значи ти го рекламираш) повторно добиваш процент ( но тука во Долари). Значи не станува збор само за кликања и такви работи. Повремено се одржуваат и интернет предавање од оние што се најдобри на балканот, Целиот потребен материјал е достапен на наш јазик и самата страна има опција да се преведе на наш јазик. Рекламирањето е составен дел од работењето нема врска рејтингот, затоа што секој е поуспешен ако состави свој тим со кој ке се рекламира заедно и ќе напредуваат заедно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернет заработка
На врв
Bottom