Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернет заработка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Manuela Trickovic" data-source="post: 251544" data-attributes="member: 3132"><p>Postovanje svima na forumu,</p><p></p><p>Ja sam nova ovde na forumu, bavim se Internet marketingom vec neko vreme, vidim da se govori o zaradi na internetu pa bih da podelim sa vama neko svoje iskustvo na tu temu. Cinjenica je da je internet ogromno trziste i ogroman potencijal i da zarade ima...Medjutim, kao i u svakom poslu, i ovde pare ne padaju sa neba. Mnogi se tome nadaju cim se prikljuce nekom programu, pa vrlo brzo odustanu...uvidevsi da nije bas tako...</p><p>Kompanija u kojoj ja radim je SFI.</p><p><span style="font-size: 12px">SFI vec trinaest godina uspesno posluje na Internetu. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Sediste joj je u Lincolnu, Nebrasca, USA. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Osnivac, vlasnik i glavni direktor je Gery Carson. </span></p><p><span style="font-size: 12px">SFI je deo vece korporacije Carson Services Inc. koja posluje 25 godina. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Nije u pitanju klikanje na reklame, sema za brzo bogacenje, matrix, ....</span></p><p>U pitanju je ozbiljan posao za ozbiljne ljude.</p><p>Edukacija je dostupna na srpskom i na makedonskom jeziku, imamo Facebook grupu za podrsku clanovima sa prostora bivse EX-Yu, gde pomazemo jedni drugima u vezi posla.</p><p>Posto svi odmah pitaju za zaradu, reci cu Vam ovako (najiskrenije);</p><p>- Prvog meseca - nema zarade - jer jos uvek ne znate posao, znaci UCITE</p><p>- Drugog meseca - opet nema zarade (ili je vrlo mala) jer tek tada pocinjete polako sa radom, VEZBATE</p><p>- Treceg meseca - zarada se nazire i iz meseca u mesec povecava.</p><p>Isplate su redovne, mesecne, preko Payoneer master card.</p><p>Ukoliko zelite da radite u kompaniji SFI, kontaktirajte me...</p><p>OVO JE POSAO, PRAVI POSAO, nije za povrsne ljude, nije za nestrpljive, nije honorarni posao, vec GLAVNI I OSNOVI, DUGOROCNI, DOZIVOTNI...</p><p>Sve je BESPLATNO, regitracija i obuka....Jedino sto vam je potrebno je VREME, VOLJA, TRUD...</p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manuela Trickovic, post: 251544, member: 3132"] Postovanje svima na forumu, Ja sam nova ovde na forumu, bavim se Internet marketingom vec neko vreme, vidim da se govori o zaradi na internetu pa bih da podelim sa vama neko svoje iskustvo na tu temu. Cinjenica je da je internet ogromno trziste i ogroman potencijal i da zarade ima...Medjutim, kao i u svakom poslu, i ovde pare ne padaju sa neba. Mnogi se tome nadaju cim se prikljuce nekom programu, pa vrlo brzo odustanu...uvidevsi da nije bas tako... Kompanija u kojoj ja radim je SFI. [SIZE=3]SFI vec trinaest godina uspesno posluje na Internetu. [/SIZE] [SIZE=3]Sediste joj je u Lincolnu, Nebrasca, USA. [/SIZE] [SIZE=3]Osnivac, vlasnik i glavni direktor je Gery Carson. [/SIZE] [SIZE=3]SFI je deo vece korporacije Carson Services Inc. koja posluje 25 godina. [/SIZE] [SIZE=3]Nije u pitanju klikanje na reklame, sema za brzo bogacenje, matrix, ....[/SIZE] U pitanju je ozbiljan posao za ozbiljne ljude. Edukacija je dostupna na srpskom i na makedonskom jeziku, imamo Facebook grupu za podrsku clanovima sa prostora bivse EX-Yu, gde pomazemo jedni drugima u vezi posla. Posto svi odmah pitaju za zaradu, reci cu Vam ovako (najiskrenije); - Prvog meseca - nema zarade - jer jos uvek ne znate posao, znaci UCITE - Drugog meseca - opet nema zarade (ili je vrlo mala) jer tek tada pocinjete polako sa radom, VEZBATE - Treceg meseca - zarada se nazire i iz meseca u mesec povecava. Isplate su redovne, mesecne, preko Payoneer master card. Ukoliko zelite da radite u kompaniji SFI, kontaktirajte me... OVO JE POSAO, PRAVI POSAO, nije za povrsne ljude, nije za nestrpljive, nije honorarni posao, vec GLAVNI I OSNOVI, DUGOROCNI, DOZIVOTNI... Sve je BESPLATNO, regitracija i obuka....Jedino sto vam je potrebno je VREME, VOLJA, TRUD... [SIZE=3][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернет заработка
На врв
Bottom