Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Интересни статуси
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Dee Dee" data-source="post: 20977" data-attributes="member: 127"><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Oче наш кои јеси Мерцедес ми донеси, да буде царство твое да буде металик боје и још молим те Боже седиште од коже, у име оца и сина и да буде пун бензина.. Амин!</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: black">E</span></span></span></strong><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: black">днаш се живее - реченица која ја користиме кога планираме да направиме некоја глупост.</span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Линијата е зафатена, шмркајте подоцна.</span></strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #2a2a2a"><span style="font-family: 'Tahoma'">Кај нас нема мое твое... Се ш</span></span><span style="color: #2a2a2a"><span style="font-family: 'Tahoma'">т</span></span><span style="color: #2a2a2a"><span style="font-family: 'Tahoma'">о е мое мое е, се ш</span></span><span style="color: #2a2a2a"><span style="font-family: 'Tahoma'">т</span></span><span style="color: #2a2a2a"><span style="font-family: 'Tahoma'">о е твое мое е!</span></span></span></strong></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Понекогаш не е доволно да свртиш нова страница,потребно е да ја промениш книгата!</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #615f5f"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Идна професија СТОЧАР! Знам премногу ГОВЕДА во животов..!</span></span></strong></span></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #615f5f"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Хемиска дефиниција за љубовта е: Љубовта е отровна супстанција ,растворена во доза на љубомора која не трпии присуство на трет елемент..!!</span></span></span></span></strong></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Љубав је кад волиш себе и себе воли тебе!</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Мала?!Па шта ако сам мала?Баш тако мала у твоје срце бих таман стала!</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Нисам згодна,ал сам врло незгодна!</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: gray"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><strong>Н</strong><strong>аставница: НЕ МОЖЕШ ДА СПАВАШ НА ЧАСУ!!! Ученик: Па не могу кад се дерете!</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: black">Ти реков дека сум таму за 5 минути -</span></span> <span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: black">престани да вртиш на секој пола саат...</span></span></strong></span></span></p><p></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dee Dee, post: 20977, member: 127"] [SIZE=4][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Oче наш кои јеси Мерцедес ми донеси, да буде царство твое да буде металик боје и још молим те Боже седиште од коже, у име оца и сина и да буде пун бензина.. Амин![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande][COLOR=black]E[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][B][SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande][COLOR=black]днаш се живее - реченица која ја користиме кога планираме да направиме некоја глупост.[/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][SIZE=4][B][FONT=Tahoma]Линијата е зафатена, шмркајте подоцна.[/FONT][/B][/SIZE][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#2a2a2a][FONT=Tahoma]Кај нас нема мое твое... Се ш[/FONT][/COLOR][COLOR=#2a2a2a][FONT=Tahoma]т[/FONT][/COLOR][COLOR=#2a2a2a][FONT=Tahoma]о е мое мое е, се ш[/FONT][/COLOR][COLOR=#2a2a2a][FONT=Tahoma]т[/FONT][/COLOR][COLOR=#2a2a2a][FONT=Tahoma]о е твое мое е![/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][B][FONT=Times New Roman]Понекогаш не е доволно да свртиш нова страница,потребно е да ја промениш книгата![/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=#615f5f][FONT=Century Gothic]Идна професија СТОЧАР! Знам премногу ГОВЕДА во животов..![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#615f5f][FONT=Century Gothic][FONT=Times New Roman]Хемиска дефиниција за љубовта е: Љубовта е отровна супстанција ,растворена во доза на љубомора која не трпии присуство на трет елемент..!![/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Љубав је кад волиш себе и себе воли тебе![/FONT][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Мала?!Па шта ако сам мала?Баш тако мала у твоје срце бих таман стала![/FONT][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Нисам згодна,ал сам врло незгодна![/FONT][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=gray][FONT=Tahoma][SIZE=4][B]Н[/B][B]аставница: НЕ МОЖЕШ ДА СПАВАШ НА ЧАСУ!!! Ученик: Па не могу кад се дерете![/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][SIZE=4][B][FONT=Tahoma][COLOR=black]Ти реков дека сум таму за 5 минути -[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=black] [/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=black]престани да вртиш на секој пола саат...[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE] [COLOR=gray][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR] [FONT=Times New Roman][COLOR=#615f5f] [/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Интересни статуси
На врв
Bottom