Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Издавачките куќи и нивната понуда на квалитет
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 336183" data-attributes="member: 266"><p>Ме премисли, не купувам. Плус, ја прогуглав таа на Ниче, оригинално има 600 страни додека оваа на Ѓурѓа има само 100.</p><p></p><p></p><p>Си ја земав "Сопствената соба * Три Гвинеи" на Вирџинија Вулф, издание Конгресен Сервисен Центар, мислам дека имам читано неколку од оваа изд. куќа, слични се на Магор, ми се допаѓаат. Исто и "Lord Arthur Savile's Crime" на Оскар Вајлд која е една од оние новите мали едиции на Penquin, серијал со 80 книгички од по 64 страни. Па си реков ај ќе почнам со Вајл, па ќе видам понатаму.</p><p></p><p>Инаку, покрај Магор и КСЦ, се уверив во убавината на Harper Collins која е англиска издавачка куќа и нивните книги можат да се најдат во книжарницата Икона за 199 денари (во т.ц. Рамстор мислам дека секој викенд имаат по 10% попуст, што значи 178 денари книга). Дефинитивно најдоброто нешто што го имам пронајдено по книжарнициве.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 336183, member: 266"] Ме премисли, не купувам. Плус, ја прогуглав таа на Ниче, оригинално има 600 страни додека оваа на Ѓурѓа има само 100. Си ја земав "Сопствената соба * Три Гвинеи" на Вирџинија Вулф, издание Конгресен Сервисен Центар, мислам дека имам читано неколку од оваа изд. куќа, слични се на Магор, ми се допаѓаат. Исто и "Lord Arthur Savile's Crime" на Оскар Вајлд која е една од оние новите мали едиции на Penquin, серијал со 80 книгички од по 64 страни. Па си реков ај ќе почнам со Вајл, па ќе видам понатаму. Инаку, покрај Магор и КСЦ, се уверив во убавината на Harper Collins која е англиска издавачка куќа и нивните книги можат да се најдат во книжарницата Икона за 199 денари (во т.ц. Рамстор мислам дека секој викенд имаат по 10% попуст, што значи 178 денари книга). Дефинитивно најдоброто нешто што го имам пронајдено по книжарнициве. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Издавачките куќи и нивната понуда на квалитет
На врв
Bottom