Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Известувања за концерти/забави
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 305346" data-attributes="member: 266"><p>Од АП фб профил:</p><p></p><p></p><p>НА ONE REPUBLIC ВО СКОПЈЕ ЗА 990 ДЕНАРИ – 15 ЕВРА !</p><p></p><p>Почитувани,</p><p></p><p>Поради огромниот интерес, Авалон Продукција во договор со менаџментот на групата реши влезниците за концертот на One Republic да бидат пуштени во продажба од понеделник – 24ти Ноември во 9:00 часот наутро, по следниве цени:</p><p></p><p>ПАРТЕР – 990,оо денари; </p><p>ФАН ПИТ – 1500,оо денари; </p><p>ВИП ГАЛЕРИЈА – 1500,оо денари;</p><p></p><p>Делува неверојатно фактот дека во Европа ќе може да се гледа моментално најактуелниот светски бенд за 15 евра ама ... важно одиме понатаму ... Иако до концертот има доста време, капацитетот е ограничен (особено ФАН ПИТ и ВИП ГАЛЕРИЈА) па Ви советуваме да си ја набавите Вашата влезница на време.</p><p></p><p>Ваша,</p><p>Авалон Продукција</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 305346, member: 266"] Од АП фб профил: НА ONE REPUBLIC ВО СКОПЈЕ ЗА 990 ДЕНАРИ – 15 ЕВРА ! Почитувани, Поради огромниот интерес, Авалон Продукција во договор со менаџментот на групата реши влезниците за концертот на One Republic да бидат пуштени во продажба од понеделник – 24ти Ноември во 9:00 часот наутро, по следниве цени: ПАРТЕР – 990,оо денари; ФАН ПИТ – 1500,оо денари; ВИП ГАЛЕРИЈА – 1500,оо денари; Делува неверојатно фактот дека во Европа ќе може да се гледа моментално најактуелниот светски бенд за 15 евра ама ... важно одиме понатаму ... Иако до концертот има доста време, капацитетот е ограничен (особено ФАН ПИТ и ВИП ГАЛЕРИЈА) па Ви советуваме да си ја набавите Вашата влезница на време. Ваша, Авалон Продукција [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Известувања за концерти/забави
На врв
Bottom