Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Иднината на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 312095" data-attributes="member: 1548"><p>Ти не си пишала разумно мислење, подобро дечиња ќе читам отколку тебе. Ако почнеш разумна дискусија ќе дискутираме ако не тогаш нема. Јас се водам по тоа како некој кон мене така јас кон него, ти си прва за навредување кон мене а и кон други, тоа што другите не ти враќаат е нивен проблем, јас не се воздржувам и ти враќам и секогаш ќе ти враќам додека не почнеш нормален муабет, тогаш кога ќе почнеш нормално да пишуваш ќе почнам и јас да ти пишувам нормално. </p><p>И не знам што се лутиш, уствари можеби платата ти касни па затоа, ама чудно па, платата во администрација никогаш не касни. </p><p></p><p>А форумов ќе си остане за инает на таквите како тебе. И дај ако знаеш кажи ми зошто другите форуми се затвориле?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 312095, member: 1548"] Ти не си пишала разумно мислење, подобро дечиња ќе читам отколку тебе. Ако почнеш разумна дискусија ќе дискутираме ако не тогаш нема. Јас се водам по тоа како некој кон мене така јас кон него, ти си прва за навредување кон мене а и кон други, тоа што другите не ти враќаат е нивен проблем, јас не се воздржувам и ти враќам и секогаш ќе ти враќам додека не почнеш нормален муабет, тогаш кога ќе почнеш нормално да пишуваш ќе почнам и јас да ти пишувам нормално. И не знам што се лутиш, уствари можеби платата ти касни па затоа, ама чудно па, платата во администрација никогаш не касни. А форумов ќе си остане за инает на таквите како тебе. И дај ако знаеш кажи ми зошто другите форуми се затвориле? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Иднината на форумот
На врв
Bottom