Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Иднината на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 312094" data-attributes="member: 613"><p>Istiot star Saladoin.</p><p>Suptilni navredo eden kup.</p><p>Ama neli napisani na kulturen nacin,pa poinaku gledame na niv.</p><p></p><p>Zarem ima potreba od paricni sretstva ili slicna motivacija za da treba edno vakvo katce da funkcionira malku poaktivno?</p><p>Nema potreba.</p><p>Generaciite se menuvaat,zainteresiranosta opaga kaj edni no doaga vremeto na drugi,na koi sto ke im e kejf da go "odrzavaat"prostorov aktiven bez ogromna pompeznost i voobrazenost vo sebe.</p><p>Ne ve pratam cesto no timot na moderatori ne e tolku los.Duri e dobar.Nemozat i tie sekogas so sila da bitkaat oi razrabotuvaat temi za da postoi zgolemena aktivnost.</p><p>No forumov kako da od sekogas so ima po eden onaka za odrzuvanje ramnoteza megu drugite(moderator).</p><p>Kako vo slucajov momentalniot koj cesto se spomnuva,i sekogas na adminot mu treba eden kup vreme za da go trgne.</p><p>Tokmu taa "politika"na vodenje na forumov go dovede vamu kaj sto e.</p><p>Admine prosti mi,morav na latinica,nemam izbor,no isto taka kako i sekogas direktno ti posocuvam bez da zaobikoluvam.</p><p></p><p>Saladine,bidi isken ednaska i kazi,za toe djokeri(koi ti taka gi narekuvas)..i uste so neznam ti koj ne navredliv zbor(krivi i sakati mi se cini)deka ne ima niz internetot,kade bi go smestil clenov moderstor od koj se zalat postojano clenovite odkako e staven mi se cini?</p><p>A porano demek na internet poljankava demek ve imase samo intelektualci pa sega krivite i sakatite vi go remetat komforot?</p><p>Pa kakov e toj intelekt sto ova go unistuva?</p><p></p><p>Dokolku timot kako sto kazuvate,sedete i analizirate situacii,sto zaklucivte,kolku vreme treba da potrosite i kolku temi i clenovi da se unistat,diskusii,dodeka takvite ne se trgnat?</p><p>Da ne gi nabrojuvam eden kup takvi moderatori za koi neznam dali vam kako tim(a se somnevam)ili na samiot admin mu tyreba za da gi trgne?</p><p></p><p>Da ne zaboravam,najglavnoto.</p><p>Milo mi e sto gi gledam odredeni likovi sto se seuste tuka,milo mi e i sto imase dosta cii dela(postovi)koga sakame togas mozeme da gi procitame...Ima sto da se procita.</p><p>Nema da zgasne prostorov...no na site ni e jasno deka zarot stivnuva,a ne treba mnogu za da ne bide do ovoj stepen.</p><p></p><p>Edirt.Temava vo igracnica?</p><p>Yes da ima eden kup off topici koi treba na vreme da se reagirat za da ne ja unistat,ama za igracnica?</p><p>Sepak vie si znaete.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 312094, member: 613"] Istiot star Saladoin. Suptilni navredo eden kup. Ama neli napisani na kulturen nacin,pa poinaku gledame na niv. Zarem ima potreba od paricni sretstva ili slicna motivacija za da treba edno vakvo katce da funkcionira malku poaktivno? Nema potreba. Generaciite se menuvaat,zainteresiranosta opaga kaj edni no doaga vremeto na drugi,na koi sto ke im e kejf da go "odrzavaat"prostorov aktiven bez ogromna pompeznost i voobrazenost vo sebe. Ne ve pratam cesto no timot na moderatori ne e tolku los.Duri e dobar.Nemozat i tie sekogas so sila da bitkaat oi razrabotuvaat temi za da postoi zgolemena aktivnost. No forumov kako da od sekogas so ima po eden onaka za odrzuvanje ramnoteza megu drugite(moderator). Kako vo slucajov momentalniot koj cesto se spomnuva,i sekogas na adminot mu treba eden kup vreme za da go trgne. Tokmu taa "politika"na vodenje na forumov go dovede vamu kaj sto e. Admine prosti mi,morav na latinica,nemam izbor,no isto taka kako i sekogas direktno ti posocuvam bez da zaobikoluvam. Saladine,bidi isken ednaska i kazi,za toe djokeri(koi ti taka gi narekuvas)..i uste so neznam ti koj ne navredliv zbor(krivi i sakati mi se cini)deka ne ima niz internetot,kade bi go smestil clenov moderstor od koj se zalat postojano clenovite odkako e staven mi se cini? A porano demek na internet poljankava demek ve imase samo intelektualci pa sega krivite i sakatite vi go remetat komforot? Pa kakov e toj intelekt sto ova go unistuva? Dokolku timot kako sto kazuvate,sedete i analizirate situacii,sto zaklucivte,kolku vreme treba da potrosite i kolku temi i clenovi da se unistat,diskusii,dodeka takvite ne se trgnat? Da ne gi nabrojuvam eden kup takvi moderatori za koi neznam dali vam kako tim(a se somnevam)ili na samiot admin mu tyreba za da gi trgne? Da ne zaboravam,najglavnoto. Milo mi e sto gi gledam odredeni likovi sto se seuste tuka,milo mi e i sto imase dosta cii dela(postovi)koga sakame togas mozeme da gi procitame...Ima sto da se procita. Nema da zgasne prostorov...no na site ni e jasno deka zarot stivnuva,a ne treba mnogu za da ne bide do ovoj stepen. Edirt.Temava vo igracnica? Yes da ima eden kup off topici koi treba na vreme da se reagirat za da ne ja unistat,ama za igracnica? Sepak vie si znaete. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Иднината на форумот
На врв
Bottom