Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Идеја за подарок
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 297862" data-attributes="member: 1768"><p>Зошто би ѝ купил Сваровски?</p><p>Идејата од Саладин ми се допаѓа, портрет, а ако таа не ти се допаѓа размисли што сака девојката, во што ужива... Направи ѝ изненадување а не да отидеш да купиш поклон и трап - бап(јас на такви поклони рака на срце се лутам, било да се подарени од жена ми, другарка, сестра, другар).</p><p></p><p>И да додадам оти не бев фер не ти кажав предлози.</p><p>Еве ти неколку:</p><p>1. Направи ѝ торта сам(рецепт од интернет) и вечерта во дванаесет договори се со другар нека ти „уфрли уште две раце“ затоа што ќе ти требаат... додека ѝ ѕвониш ти на врата за да ѝ ја дадеш другар ти нека ги запали огнометите, ако имаш кола можеш и да полееш со музика ситуацијата, уште ако имаш другар што свири на гитара... мераци(англиската Хапи брдеј ту ју не е убава на гитара, ама затоа шпанската...звучи феноменално).</p><p>2. Оди во златара, најди привезок инфинити. Ако имаш дома Дактилографска машина, напиши ѝ кратка честитка потоа завртија во конус и со панделка заврзи ја. Привезокот стави го во малечко кесиче за поклони, оди каде што полнат балони со хелиум, прво фино лепо конусот ставете го во балонот е потоа нека го наполнат. Откако ќе го наполнат заврзи го на поклончето а малку погоре стави игла.</p><p>- ако не ти се допадна ништо од ова, кажи, ќе ти дадам уште 10000 идеи.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 297862, member: 1768"] Зошто би ѝ купил Сваровски? Идејата од Саладин ми се допаѓа, портрет, а ако таа не ти се допаѓа размисли што сака девојката, во што ужива... Направи ѝ изненадување а не да отидеш да купиш поклон и трап - бап(јас на такви поклони рака на срце се лутам, било да се подарени од жена ми, другарка, сестра, другар). И да додадам оти не бев фер не ти кажав предлози. Еве ти неколку: 1. Направи ѝ торта сам(рецепт од интернет) и вечерта во дванаесет договори се со другар нека ти „уфрли уште две раце“ затоа што ќе ти требаат... додека ѝ ѕвониш ти на врата за да ѝ ја дадеш другар ти нека ги запали огнометите, ако имаш кола можеш и да полееш со музика ситуацијата, уште ако имаш другар што свири на гитара... мераци(англиската Хапи брдеј ту ју не е убава на гитара, ама затоа шпанската...звучи феноменално). 2. Оди во златара, најди привезок инфинити. Ако имаш дома Дактилографска машина, напиши ѝ кратка честитка потоа завртија во конус и со панделка заврзи ја. Привезокот стави го во малечко кесиче за поклони, оди каде што полнат балони со хелиум, прво фино лепо конусот ставете го во балонот е потоа нека го наполнат. Откако ќе го наполнат заврзи го на поклончето а малку погоре стави игла. - ако не ти се допадна ништо од ова, кажи, ќе ти дадам уште 10000 идеи. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Идеја за подарок
На врв
Bottom