Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Иван Исцелител - Светско Чудо
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 231242" data-attributes="member: 146"><p>Тој е куманофска КРТ телевизија, по срање телевизија амин : ) Има и скопска изглеами КРТ , не сам сигуран</p><p>Иначе жена му ву е школска на бифшу колешку моју, едн пут и сама вика "Абе оставите га он забегаја ептен...."</p><p></p><p>Добро ај што он забегаја ајде де, али не ми е јасно како тој људи и даље идеф куде њега и тој идеф на големоооо, од други градови од други државе идеф куде њега да ги излечи , јаооо немогуќе !!!</p><p></p><p>Не га знам вовед и што е финта сс књигу или што и да е тој што он га напишаја</p><p>Он е прост човек што нема три чисти,а живи од глупост на народ, праи паре човек бе (Шпау Фејспалмчина толикаааа)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 231242, member: 146"] Тој е куманофска КРТ телевизија, по срање телевизија амин : ) Има и скопска изглеами КРТ , не сам сигуран Иначе жена му ву е школска на бифшу колешку моју, едн пут и сама вика "Абе оставите га он забегаја ептен...." Добро ај што он забегаја ајде де, али не ми е јасно како тој људи и даље идеф куде њега и тој идеф на големоооо, од други градови од други државе идеф куде њега да ги излечи , јаооо немогуќе !!! Не га знам вовед и што е финта сс књигу или што и да е тој што он га напишаја Он е прост човек што нема три чисти,а живи од глупост на народ, праи паре човек бе (Шпау Фејспалмчина толикаааа) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Иван Исцелител - Светско Чудо
На врв
Bottom