Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Зошто машките мразат да зборуваат со женските на тема фудбал?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 63154" data-attributes="member: 229"><p>Женски причини да навиваш за Реал?</p><p>Педерано Роналдо и Кака, многу јасно. Ко јас пред 10 години многу разбирав, па да се радувам што победиле на светско.</p><p>Или пак сум им знаела постава и позадинска кариера на играчите што им поминале низ редовите, па да бирам квалитет.</p><p>Исто ко што повеќе од пола женски низ град беа Росоњерки кога Кака играше за Милан на времето, и тој беше и единствен играч на Милан што им беше познат.</p><p>Или Бекам за Манчестер Јунајтед. То беше поим! А сега нигде ги нема.</p><p>Едно време и Торес манија беше фатила, па сега го гледаат колку е тапа.</p><p>Факт е, која што сака нека ви каже, ама женските во тинејџерски години, според изгледот на фудбалерите се одлучуваат за кого ќе навиваат. Звучно име застапено по таблоиди + убав изглед = Женска навивачка плус.</p><p>Е после некој период се радуваат на титулите на клубот како за клуб, а не за поединец.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 63154, member: 229"] Женски причини да навиваш за Реал? Педерано Роналдо и Кака, многу јасно. Ко јас пред 10 години многу разбирав, па да се радувам што победиле на светско. Или пак сум им знаела постава и позадинска кариера на играчите што им поминале низ редовите, па да бирам квалитет. Исто ко што повеќе од пола женски низ град беа Росоњерки кога Кака играше за Милан на времето, и тој беше и единствен играч на Милан што им беше познат. Или Бекам за Манчестер Јунајтед. То беше поим! А сега нигде ги нема. Едно време и Торес манија беше фатила, па сега го гледаат колку е тапа. Факт е, која што сака нека ви каже, ама женските во тинејџерски години, според изгледот на фудбалерите се одлучуваат за кого ќе навиваат. Звучно име застапено по таблоиди + убав изглед = Женска навивачка плус. Е после некој период се радуваат на титулите на клубот како за клуб, а не за поединец. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Зошто машките мразат да зборуваат со женските на тема фудбал?
На врв
Bottom