Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Зошто е подобро да си женско?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Badgirl" data-source="post: 183752" data-attributes="member: 2327"><p> <ol> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Кога тоне бродот, жените (и децата) први се спасуваат</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Можеш да си ја гушнеш другарката без да размислуваш дека ТИ СИ ГЕЈ</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Ако женско заплаче таа е сензитивна, а машко ако заплаче тогаш е мекуш</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Никој не се онесвестува кога ќе ги соблечеш обувките</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Подобро лажеме</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Секоја караница можеш да ја прекинеш набрзина со плачење</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-size: 14px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #454545">Жените имаат повеќе од една ерогена зона (во случај машките да не знаеа)</span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Можеш да ја задржиш возачката дозвола и при најтежок прекршок! Шифра: крокодилски солзи</span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Шансите да те фатат во љубовна афера се минимални затоа што не се фалиш на сите страни </span></span></li> <li data-xf-list-type="ol"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px">Жените се подобри во караниците.</span></span></li> </ol></blockquote><p></p>
[QUOTE="Badgirl, post: 183752, member: 2327"] [LIST=1] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Кога тоне бродот, жените (и децата) први се спасуваат[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Можеш да си ја гушнеш другарката без да размислуваш дека ТИ СИ ГЕЈ[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Ако женско заплаче таа е сензитивна, а машко ако заплаче тогаш е мекуш[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Никој не се онесвестува кога ќе ги соблечеш обувките[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Подобро лажеме[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Секоја караница можеш да ја прекинеш набрзина со плачење[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][SIZE=14px][FONT=Arial][COLOR=#454545]Жените имаат повеќе од една ерогена зона (во случај машките да не знаеа)[/COLOR][/FONT][/SIZE] [*][FONT=Arial][SIZE=15px]Можеш да ја задржиш возачката дозвола и при најтежок прекршок! Шифра: крокодилски солзи[/SIZE][/FONT] [*][FONT=Arial][SIZE=15px]Шансите да те фатат во љубовна афера се минимални затоа што не се фалиш на сите страни [/SIZE][/FONT] [*][FONT=Arial][SIZE=15px]Жените се подобри во караниците.[/SIZE][/FONT] [/LIST] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Зошто е подобро да си женско?
На врв
Bottom