Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Закон на атракција
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Реми" data-source="post: 32224" data-attributes="member: 312"><p>Mи даде совршен одговор на тема "Дали нашата среќа зависи од нас сами или од луѓето кои не опкружуваат?". Ако низ форум најдеш таква или слична, вториот дел од твоето мислење ископирај го и пастирај таму.</p><p></p><p>Понатаму</p><p>Болдираното е одговор за прашањето дали законот за привлекување постои и функционира.</p><p>Твојот одговор е дека постои и дека функционира, со што и јас се слагам.</p><p>Што мислиш кога ќе се промени наша перцепција за околина, вкус или различно направен избор од претходниот дали автоматски се пронаоѓаме со други луѓе и менуваме начин на живот и начин на комуникација?</p><p></p><p>Последно</p><p><strong>Лична среќа</strong> - Онаа која ја создаваме сами, без туѓ гест, збор или дело.</p><p>Ако денес не се случи позитивна работа или цела оваа недела дали и понатаму ќе тврдиш дека си среќен/а?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Реми, post: 32224, member: 312"] Mи даде совршен одговор на тема "Дали нашата среќа зависи од нас сами или од луѓето кои не опкружуваат?". Ако низ форум најдеш таква или слична, вториот дел од твоето мислење ископирај го и пастирај таму. Понатаму Болдираното е одговор за прашањето дали законот за привлекување постои и функционира. Твојот одговор е дека постои и дека функционира, со што и јас се слагам. Што мислиш кога ќе се промени наша перцепција за околина, вкус или различно направен избор од претходниот дали автоматски се пронаоѓаме со други луѓе и менуваме начин на живот и начин на комуникација? Последно [B]Лична среќа[/B] - Онаа која ја создаваме сами, без туѓ гест, збор или дело. Ако денес не се случи позитивна работа или цела оваа недела дали и понатаму ќе тврдиш дека си среќен/а? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Закон на атракција
На врв
Bottom