Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Живот без факултет
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 242858" data-attributes="member: 2082"><p>порано бев со мислење аууу без факултет, ништо не си и ништо не можеШ.</p><p>Ама сега како што гледам, ништо повеќе не е гаранција за добар живот, а најмалку дипломата.</p><p>еее колкумина знам факултетлии седат бадијалџии дома, а исто така колкумина знам средно завршиле, директ странство и печалат..ене ги, баш им е супер, добра пара ваѓаат, уличниот факс го имаат, не се пореметени од бубање...</p><p>мојот став е дека ако немаш позадина и немаш кој да те турне напред (освен ако не си добар газолижач) џабе ти е тука образование, единствено го признавам факултетот како лична сатисфакција и желба, поради таа причина и јас сакам да се запишам..а и не сакам да ми остане она:што ќе беше ако се запишев..</p><p>ама секој со својата среќа, колкумина мрсулчето не знаеле да си го избришат до четврта год. средно па сега директорчиња станаа. иронија, знам, ама тоа е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 242858, member: 2082"] порано бев со мислење аууу без факултет, ништо не си и ништо не можеШ. Ама сега како што гледам, ништо повеќе не е гаранција за добар живот, а најмалку дипломата. еее колкумина знам факултетлии седат бадијалџии дома, а исто така колкумина знам средно завршиле, директ странство и печалат..ене ги, баш им е супер, добра пара ваѓаат, уличниот факс го имаат, не се пореметени од бубање... мојот став е дека ако немаш позадина и немаш кој да те турне напред (освен ако не си добар газолижач) џабе ти е тука образование, единствено го признавам факултетот како лична сатисфакција и желба, поради таа причина и јас сакам да се запишам..а и не сакам да ми остане она:што ќе беше ако се запишев.. ама секој со својата среќа, колкумина мрсулчето не знаеле да си го избришат до четврта год. средно па сега директорчиња станаа. иронија, знам, ама тоа е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Живот без факултет
На врв
Bottom