Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Есма Теодосиевска-Реџепова
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 66023" data-attributes="member: 613"><p>Признавам и секоја чест на хуманоста и знам дека после овој пост многумина ке ме исплукате ама јас не сум јас ако не си кажам она баш како што мислам.За нејзиниот глас и хуманост немам збор но толку ми е лицемерна и дволична што неможам да ја поднесам кога збори.Ич не сакам луге што сами се фалат и се што ке направат сами си нагласуваат за цел свет да знае.Кога почна да се дознава конкретно за секоја нејзина добротворна акција,кога почина Стево?Претходно се знаеше дека се хуманисти но не им ги следеа новинарите сите нивни чекори на хуманост.</p><p>А сега Есма што и да направи одма излегува во некоја емисија да се пофали.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 66023, member: 613"] Признавам и секоја чест на хуманоста и знам дека после овој пост многумина ке ме исплукате ама јас не сум јас ако не си кажам она баш како што мислам.За нејзиниот глас и хуманост немам збор но толку ми е лицемерна и дволична што неможам да ја поднесам кога збори.Ич не сакам луге што сами се фалат и се што ке направат сами си нагласуваат за цел свет да знае.Кога почна да се дознава конкретно за секоја нејзина добротворна акција,кога почина Стево?Претходно се знаеше дека се хуманисти но не им ги следеа новинарите сите нивни чекори на хуманост. А сега Есма што и да направи одма излегува во некоја емисија да се пофали. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Есма Теодосиевска-Реџепова
На врв
Bottom