Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Екстерни тестови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selma" data-source="post: 233858" data-attributes="member: 209"><p>Јас се жалев за ликовно, а ако верувате само ја извадив книгата. Оценката поликовно ми е 5ка, и епо основа на активност, носење материјали, цртежи, креативност и некои знаења. Прашањата на екстерното беа да не речам ептен општи и скоро се беше со слики, имаше тонски скали и тоа да го селектираш, па кој уметник на кој правец припаѓа и слично, имаше 2-3 моронски прашања како на пример некој си уметник (од тие што не се попознати) од што бил инспириран за некое дело (кое прв пат го гледам).</p><p>Имам замерка засликите, бидејќи беа премали и очите ми испаднаа и една слика не ја отвораше, и послето не сум знаела е како да решам кога не ми ја отвора сликата?</p><p>Средете си ги тестовите, а и компјутерот на ученичката до мене нон стоп се гасеше.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selma, post: 233858, member: 209"] Јас се жалев за ликовно, а ако верувате само ја извадив книгата. Оценката поликовно ми е 5ка, и епо основа на активност, носење материјали, цртежи, креативност и некои знаења. Прашањата на екстерното беа да не речам ептен општи и скоро се беше со слики, имаше тонски скали и тоа да го селектираш, па кој уметник на кој правец припаѓа и слично, имаше 2-3 моронски прашања како на пример некој си уметник (од тие што не се попознати) од што бил инспириран за некое дело (кое прв пат го гледам). Имам замерка засликите, бидејќи беа премали и очите ми испаднаа и една слика не ја отвораше, и послето не сум знаела е како да решам кога не ми ја отвора сликата? Средете си ги тестовите, а и компјутерот на ученичката до мене нон стоп се гасеше. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Екстерни тестови
На врв
Bottom