Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Економски или правен факултет?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Rodeo Tvrdo" data-source="post: 142536" data-attributes="member: 1116"><p>Јас имам другар што студираше на Економски, се префрли на Правен, и вели дека таму било далеку полесно, професорите биле подобри, лесно се учело.. немало некој тешки предмети, сите предмети биле слични се повторувало едно исто.. Мене не ми е важно тоа, ако имам желба за некој факултет, секако дека ќе се трудам да го завршам, само што мислам дека Правниот е подобар, според мене.. проблем ми е што на 2 упис за правен има слободни места само во приватна квота, а на еконосмки сум во државна.. Сепак, мислам не некој голем проблем + 200 евра, барем ќе бидам на факултет на којшто сакам да судирам.. Фала на мислењата.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rodeo Tvrdo, post: 142536, member: 1116"] Јас имам другар што студираше на Економски, се префрли на Правен, и вели дека таму било далеку полесно, професорите биле подобри, лесно се учело.. немало некој тешки предмети, сите предмети биле слични се повторувало едно исто.. Мене не ми е важно тоа, ако имам желба за некој факултет, секако дека ќе се трудам да го завршам, само што мислам дека Правниот е подобар, според мене.. проблем ми е што на 2 упис за правен има слободни места само во приватна квота, а на еконосмки сум во државна.. Сепак, мислам не некој голем проблем + 200 евра, барем ќе бидам на факултет на којшто сакам да судирам.. Фала на мислењата. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Економски или правен факултет?
На врв
Bottom