Една слика - илјада зборови

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,881
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
V.isita I.nteriora T.erræ R.ectificando I.nvenies O.ccultum L.apidem
или
V. I.T. R. I. O. L.

art1.jpg

Тот Тарот, Египетски Тарот
Мајстор Терион