Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Духови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="bonboonka" data-source="post: 313310" data-attributes="member: 5960"><p>Neznam sto da mislam za duhovi dali postojat i jas cesto se prasuvam i veruvam i neveruvam.</p><p> Imam sedeno noke na grobista bas za zadusnica letna neli onaa sto se sedi veruvajki deka ke te dojde duhot na toj sto mu sedite na grobot neli i imase i drugi luge tamu i nisto ne se sluci.</p><p> A vo son porano cesto mi se slucuvase kako nesto da me kako da ojasnam kako da legnuva vrz mene nesto cuvstvuvav tezina gusenje celo telo mi se paralizira e sea e cdno sto takvata sostojba te osvestuva probuden si svesen si i kade se naogas i sto ti se slucuva i se obiduvas da mrdnes ili vikas pomos no samo se napnuvas glas nema a i vilicite ukoceni. Ova obicno go primetiv koga spiev sama vo temnica.Posle nekolku vakvi slucki spiev vo soba so tatkomi i ednas taka mi se sluci i davam se od sebe da viknam po tatko mi za pomos ama nemozam i samo ja slusam vratata od sobata se otvara i kako sustestvovo da izbega od mene i mi se opusti telovo i go gledam tatkomi vleguva vo soba i cela takva isplasena mu vikam kaj bese vika do vece i si vikam kako da me izdemnalo sustestvoto koga ke ostanam sama tolku sum bila dve minutu sama i togas vleze tatko mi cudno kako iscezna neznam sto bese ama bese zlo. Mnogu sum gi analizirala ovie situacii i sum slusnala od postari deka vakvite zli senki se hranat so stravot na covekot. Koga prestanav da se plasam, vsusnost kako da se naviknav da se boram so neznam ni kako da go narecam, kako da bese se poslabo i poslabo sustestvoto i sega retko mnogu retko mi se slucuva taka. I neznam sto da mislam za ova ama strasno i opasno e ti go rasipuva sonot nekogas ke se razbudev so site sili i ako zadremev pak pak me napagase ke se razbudev pa pak ke me napadne imalo noki koga ocite sum gi drzela so race da ne mi se zatvora. Ima i mnogu drugi slucki sto mi se desavale ama pak nekako se dvoumam dali postojat ili ne.</p><p></p><p></p><p>Ja gledam ja gledam slikava i primetiv se isplasiv</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bonboonka, post: 313310, member: 5960"] Neznam sto da mislam za duhovi dali postojat i jas cesto se prasuvam i veruvam i neveruvam. Imam sedeno noke na grobista bas za zadusnica letna neli onaa sto se sedi veruvajki deka ke te dojde duhot na toj sto mu sedite na grobot neli i imase i drugi luge tamu i nisto ne se sluci. A vo son porano cesto mi se slucuvase kako nesto da me kako da ojasnam kako da legnuva vrz mene nesto cuvstvuvav tezina gusenje celo telo mi se paralizira e sea e cdno sto takvata sostojba te osvestuva probuden si svesen si i kade se naogas i sto ti se slucuva i se obiduvas da mrdnes ili vikas pomos no samo se napnuvas glas nema a i vilicite ukoceni. Ova obicno go primetiv koga spiev sama vo temnica.Posle nekolku vakvi slucki spiev vo soba so tatkomi i ednas taka mi se sluci i davam se od sebe da viknam po tatko mi za pomos ama nemozam i samo ja slusam vratata od sobata se otvara i kako sustestvovo da izbega od mene i mi se opusti telovo i go gledam tatkomi vleguva vo soba i cela takva isplasena mu vikam kaj bese vika do vece i si vikam kako da me izdemnalo sustestvoto koga ke ostanam sama tolku sum bila dve minutu sama i togas vleze tatko mi cudno kako iscezna neznam sto bese ama bese zlo. Mnogu sum gi analizirala ovie situacii i sum slusnala od postari deka vakvite zli senki se hranat so stravot na covekot. Koga prestanav da se plasam, vsusnost kako da se naviknav da se boram so neznam ni kako da go narecam, kako da bese se poslabo i poslabo sustestvoto i sega retko mnogu retko mi se slucuva taka. I neznam sto da mislam za ova ama strasno i opasno e ti go rasipuva sonot nekogas ke se razbudev so site sili i ako zadremev pak pak me napagase ke se razbudev pa pak ke me napadne imalo noki koga ocite sum gi drzela so race da ne mi se zatvora. Ima i mnogu drugi slucki sto mi se desavale ama pak nekako se dvoumam dali postojat ili ne. Ja gledam ja gledam slikava i primetiv se isplasiv [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Духови
На врв
Bottom