Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Духови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 309373" data-attributes="member: 1548"><p>Порано имав блиска средба со духови, множина да, дека повеќе беа. </p><p>Јас секое лето одам на село кај баба ми, и така тогаш како и секое лето се спремаме и одиме, стигнавме вечер и дека беше касно за шетање си легнавме порано, а и сабајлето требаше да ги молзиме кравите и затоа. </p><p>И следниот ден останавме до многу касно надвор и веќе 3 саат по полноќ не фати и си викаме ај пешки ќе одиме по скратен пат низ една шума мала и одма ќе стигнеме, и си одиме низ шумата се смееме, и наеднаш пред нас коњ, убав голем коњ. На патот стои и не можеме да поминеме, и ништо викаме враќај се, само што се свртевме слушаме ѕвонче од крава (нели имаат на вратот кравите врзано) и се вртиме гледаме на местото од коњот крава има, тогаш мислам дека трчав толку брзо што до Скопје ќе стигнев за 10 минути. </p><p>Доаѓам дома и ништо не им кажав. Следниот ден исто вечер ама овој пат беше околу 10-11 и се враќавме по нормален пат. Ама таму па, треба да се поминат селските гробишта и да се стигне до куќата. И одиме малку побрзо ние, дека страв нели и гледаме од страна човек си седи на една од клупите, сите мислевме дека е дух ама никој не кажуваше туку само брзавме. Кога го поминавме и се свртевме, човекот го немаше и тука пак трчање како никогаш до сега. Дома кога им кажав не ми веруваа, ми викаа ми се причинувало, луд ме правеа.</p><p>Толку ми е искуството со духовите. За повеќе следен пат ако одам пак на село, не сум бил 2 години.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 309373, member: 1548"] Порано имав блиска средба со духови, множина да, дека повеќе беа. Јас секое лето одам на село кај баба ми, и така тогаш како и секое лето се спремаме и одиме, стигнавме вечер и дека беше касно за шетање си легнавме порано, а и сабајлето требаше да ги молзиме кравите и затоа. И следниот ден останавме до многу касно надвор и веќе 3 саат по полноќ не фати и си викаме ај пешки ќе одиме по скратен пат низ една шума мала и одма ќе стигнеме, и си одиме низ шумата се смееме, и наеднаш пред нас коњ, убав голем коњ. На патот стои и не можеме да поминеме, и ништо викаме враќај се, само што се свртевме слушаме ѕвонче од крава (нели имаат на вратот кравите врзано) и се вртиме гледаме на местото од коњот крава има, тогаш мислам дека трчав толку брзо што до Скопје ќе стигнев за 10 минути. Доаѓам дома и ништо не им кажав. Следниот ден исто вечер ама овој пат беше околу 10-11 и се враќавме по нормален пат. Ама таму па, треба да се поминат селските гробишта и да се стигне до куќата. И одиме малку побрзо ние, дека страв нели и гледаме од страна човек си седи на една од клупите, сите мислевме дека е дух ама никој не кажуваше туку само брзавме. Кога го поминавме и се свртевме, човекот го немаше и тука пак трчање како никогаш до сега. Дома кога им кажав не ми веруваа, ми викаа ми се причинувало, луд ме правеа. Толку ми е искуството со духовите. За повеќе следен пат ако одам пак на село, не сум бил 2 години. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Духови
На врв
Bottom