Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дрога (општа дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ѕид на плачот" data-source="post: 355682" data-attributes="member: 7127"><p>Не е табу тема, воопшто. Мојата генерација сите се дрогираат. А сум, 1992. </p><p>Мене ми е дрогата нормална како појава, али ми е ненормално тие личности при здрав разум што ја конзумираат. Што им причинува тоа задоволство, јас не знам. Под „дрогирааат“, ги подразбирам и оние што зимаат екстази, а и марихуана искрено. За мене и тоа преставува дрогирање. </p><p>Имав братучед наркоман, сега починат. ЗОШТО?! </p><p>Тоа ли му беше целта на целото негово патување низ животот, да се фикса во вени, за на крај да умре?! </p><p>Да го памтиме како најголем ДРОГИРАШ, неважен дечко на планетава, кој и онака еден ден дали порано или подоцна ќе згаснеше неговиот живот од ДРОГА?! </p><p>Вака подобро што починал, бидејќи ги разболе сите околу него? Дека не можевме да го гледаме како се превртува и моли за хероин... Да се молиме на Бога, да го земе побрзо, зошто не можеме неговите маки да ги глеаме, како се мачи?! </p><p></p><p>Стварно жално кај ни оди младинава... И што воопшто преостанува од истата.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ѕид на плачот, post: 355682, member: 7127"] Не е табу тема, воопшто. Мојата генерација сите се дрогираат. А сум, 1992. Мене ми е дрогата нормална како појава, али ми е ненормално тие личности при здрав разум што ја конзумираат. Што им причинува тоа задоволство, јас не знам. Под „дрогирааат“, ги подразбирам и оние што зимаат екстази, а и марихуана искрено. За мене и тоа преставува дрогирање. Имав братучед наркоман, сега починат. ЗОШТО?! Тоа ли му беше целта на целото негово патување низ животот, да се фикса во вени, за на крај да умре?! Да го памтиме како најголем ДРОГИРАШ, неважен дечко на планетава, кој и онака еден ден дали порано или подоцна ќе згаснеше неговиот живот од ДРОГА?! Вака подобро што починал, бидејќи ги разболе сите околу него? Дека не можевме да го гледаме како се превртува и моли за хероин... Да се молиме на Бога, да го земе побрзо, зошто не можеме неговите маки да ги глеаме, како се мачи?! Стварно жално кај ни оди младинава... И што воопшто преостанува од истата. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дрога (општа дискусија)
На врв
Bottom