Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дрога (општа дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 318016" data-attributes="member: 3931"><p>Секој зависник што успеал да ја победи зависноста и почнал да живее нов и нормален живот е човек кој заслува капа да му симнам и на колена да му се поклонам!!Не ПЕТ пати туку сто и пет пати треба да се прочита како се постигнал тој огромен успех.Па луѓе мои, ние неможеме од едни обични цигари да се откажеме, го утепаа од пцуење законот за пушење во затворени простории, неможеме од чоколади да се откажеме, една диета за слабеење со тешки маки дали до пола ќе ја спроведеме....БРАВО за [USER=442]@TheCat[/USER] , големо браво и ти посакувам цел живот да бидеш вака храбра и успешна и ништо да не те залаже за да се вратиш во канџите на ѓаволот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 318016, member: 3931"] Секој зависник што успеал да ја победи зависноста и почнал да живее нов и нормален живот е човек кој заслува капа да му симнам и на колена да му се поклонам!!Не ПЕТ пати туку сто и пет пати треба да се прочита како се постигнал тој огромен успех.Па луѓе мои, ние неможеме од едни обични цигари да се откажеме, го утепаа од пцуење законот за пушење во затворени простории, неможеме од чоколади да се откажеме, една диета за слабеење со тешки маки дали до пола ќе ја спроведеме....БРАВО за [USER=442]@TheCat[/USER] , големо браво и ти посакувам цел живот да бидеш вака храбра и успешна и ништо да не те залаже за да се вратиш во канџите на ѓаволот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дрога (општа дискусија)
На врв
Bottom