Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дрога (општа дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheCat" data-source="post: 313856" data-attributes="member: 442"><p>Веруваш во она што сакаш да веруваш, го гледаш она што сакаш да го видиш и го правиш она што сакаш да го правиш. Најверојатно во тој момент сум сакала тоа да го правам, а причините зошто ги имам наведено - неспособност да се соочат нештата онакви какви што се, желба да живеам во имагинарен свет тоа е тоа. Секако дека имаше и примери и "совети", ама затоа што јас бев слабак и глупава паднав. Ги објавувам овие работи за некој друг да се спречи самиот да посегне по дрога, затоа што секогаш има решение од секоја ситуација без разлика колку е тешка. Разбирам дека некои сфаќаат, некои делумно сфаќаат, а на некои им е тотално нејасно за што зборам ама... Битна е намерата</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheCat, post: 313856, member: 442"] Веруваш во она што сакаш да веруваш, го гледаш она што сакаш да го видиш и го правиш она што сакаш да го правиш. Најверојатно во тој момент сум сакала тоа да го правам, а причините зошто ги имам наведено - неспособност да се соочат нештата онакви какви што се, желба да живеам во имагинарен свет тоа е тоа. Секако дека имаше и примери и "совети", ама затоа што јас бев слабак и глупава паднав. Ги објавувам овие работи за некој друг да се спречи самиот да посегне по дрога, затоа што секогаш има решение од секоја ситуација без разлика колку е тешка. Разбирам дека некои сфаќаат, некои делумно сфаќаат, а на некои им е тотално нејасно за што зборам ама... Битна е намерата [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дрога (општа дискусија)
На врв
Bottom