Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Домашна ракија/комова/шлифка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 203790" data-attributes="member: 146"><p>Кое ви е најомилено мезе за ус ракиичку ?</p><p></p><p>Мене мешана салата, такозвана сезонска нели : ) а у домашну атмосферу ордеверче сс вратче суво, кашкавалче, сиренце,</p><p>може и мајонез салата сс кифличке.</p><p>И обожаам да гу пију сс обичну воду, сс киселу никако(уопште више не пију киселу) а без воду сам рокаја ракију само на журке</p><p>Дада, незнам дали сте знале или не али на псајтрансери најомилено пиење ги е ракија, нема андерграунд журка без ракију</p><p>Има и трака која се вика бш такој ракија, артист е наш, Македонац, Атруим од Скопје : )</p><p style="text-align: center">[media=youtube]gerabVZfpQk[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 203790, member: 146"] Кое ви е најомилено мезе за ус ракиичку ? Мене мешана салата, такозвана сезонска нели : ) а у домашну атмосферу ордеверче сс вратче суво, кашкавалче, сиренце, може и мајонез салата сс кифличке. И обожаам да гу пију сс обичну воду, сс киселу никако(уопште више не пију киселу) а без воду сам рокаја ракију само на журке Дада, незнам дали сте знале или не али на псајтрансери најомилено пиење ги е ракија, нема андерграунд журка без ракију Има и трака која се вика бш такој ракија, артист е наш, Македонац, Атруим од Скопје : ) [CENTER][media=youtube]gerabVZfpQk[/media][/CENTER] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Домашна ракија/комова/шлифка
На врв
Bottom