Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Дигитализација на учебници
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374753" data-attributes="member: 229"><p>Не ѕирнав од кога е новината, ама се врти по дома и ми привлече внимание насловот што гласи у стил „Кој нема да купи таблет, нека испечати учебници“. Што е ова бе? Стварно бидна ако нема леб, нека јадат колачи...</p><p>Значи навистина бев на почеток као океј, нема да е лошо да ги има книгите и во дигитална форма, но со акцент на И, а не да ги снема сосема. Не сфаќам што пробуваат да направат со ова.</p><p>Па дали се свесни дека просечниот партиски паразит од професор не знае документ да конвертира, ниту проса Ексел табела да напави? Побогу, во средно деловите на компјутерите не ги знаеја, се мачеа по 20 мин. со електронскиот дневник, а на факултет имав професорка што прво пишуваше google.com за потоа на Гугл срч да пише YouTube, па да го кликне линкот од резултати!</p><p>Во ред, жената беше пред пензија, но муабетот е дека никој не ги учи професориве да бидат електронски писмени, а се бара некаква дигитализација. И ова ли малку читање што остана да го снема?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374753, member: 229"] Не ѕирнав од кога е новината, ама се врти по дома и ми привлече внимание насловот што гласи у стил „Кој нема да купи таблет, нека испечати учебници“. Што е ова бе? Стварно бидна ако нема леб, нека јадат колачи... Значи навистина бев на почеток као океј, нема да е лошо да ги има книгите и во дигитална форма, но со акцент на И, а не да ги снема сосема. Не сфаќам што пробуваат да направат со ова. Па дали се свесни дека просечниот партиски паразит од професор не знае документ да конвертира, ниту проса Ексел табела да напави? Побогу, во средно деловите на компјутерите не ги знаеја, се мачеа по 20 мин. со електронскиот дневник, а на факултет имав професорка што прво пишуваше google.com за потоа на Гугл срч да пише YouTube, па да го кликне линкот од резултати! Во ред, жената беше пред пензија, но муабетот е дека никој не ги учи професориве да бидат електронски писмени, а се бара некаква дигитализација. И ова ли малку читање што остана да го снема? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Дигитализација на учебници
На врв
Bottom